skip to Main Content

Presentació

Verdures de kilòmetre zero. Fruita de temporada. Botigues del barri. Comerç de proximitat. Els darrers anys estem aprenent a posar eslògans al que els nostres avis i àvies havien fet tota la vida: gaudir del que es troba més a prop nostre.

Des del Som Cinema, ens agrada particularment portar a la ciutat el “cinema de proximitat” que no ha arribat encara a les nostres sales. Cinema jove, pel·lícules arriscades, temàtiques compromeses. Mirar vers la pantalla, observar rics universos i sentir diferents accents. Escoltar els seus creadors, endinsar-nos en el fascinant procés creatiu i descobrir els secrets de cada rodatge. Tot plegat, l’experiència del festival ens fa més rics com a espectadors i més conscients com a públic. Tenim cinema de proximitat i creadors de proximitat, pel·lícules vives, i el seu equip desembocarà els propers dies a la ciutat. Ara ens cal només a rmar que també existeix un ampli públic de proximitat!

Comença una nova edició del Som Cinema, que no te l’hagin d’explicar! Vine a descobrir-la! I llarga vida al cinema de proximitat!

Anna M. Bofarull
Directora

Back To Top