Skip to content

UN AMOR

SESSIÓ ESPECIAL FORA DE CONCURS

 Durada: 129 min. Any: 2023. Directora: Isabel Coixet. Productores: Buenapinta Media, Perdición Films, Monte Glauco AIE, RTVE, TV3 Televisió de Catalunya. Producció: Marisa Fernández, Sandra Hermida, Belén Atienza. Guió: Isabel Coixet, Laura Ferrero. Fotografia: Bet Rourich. Intèrprets: Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Ingrid García-Jonsson, Francesco Carril, Luis Bermejo. Idioma: castellà.

Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, Nat, de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural. En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, aquesta noia intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas. A partir d’aquesta estranya i confosa trobada sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

Isabel Coixet

Va debutar amb Massa vell per morir jove (New Directors, 1989) i va aconseguir el reconeixement amb el seu segon treball, Cosas que nunca te dije (1996). La vida secreta de las palabras (2005) es va presentar a Orizzonti de Venècia i va obtenir el Goya a la millor direcció i al millor guió original. Ha competit a Berlín amb Mi vida sin mi (2003), Elegy (2008), Nadie quiere la noche (2015) i Elisa y Marcela (2019) i a Cannes amb Mapa de los sonidos de Tokio (2009). El 2018 The Bookshop (La librería) va aconseguir el Goya a la millor pel·lícula, a la millor direcció i al millor guió adaptat. El 2016 va presentar Spain in a Day a Projeccions TVE a Sant Sebastià, i el 2020 va dirigir Nieva en Benidorm. El 2022 realitzà el documental El sostre groc, presentat als festivals de Sant Sebastià i Som Cinema de Lleida, sobre les denúncies d’abusos sexuals ocorreguts a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.

Back To Top