Skip to content

Curtmetratges d’ILERNA

Cicle Formatiu de Grau Superior Realització d’Espectacles Audiovisuals Curs 2022-2023

FORGIVEN

Durada: 4 min. Direcció: Julià Oller. Intèrprets: Julià Oller Barrera, Julià Oller Torres. Idioma: Castellà.

Commovedora història sobre la redempció, l’empatia i la importància de les segones oportunitats. Mostra com una trobada fortuïta entre dues persones pot tenir un impacte profund en les seves vides i recorda que, a vegades, la saviesa i la comprensió són més poderoses que la venjança.

QUAN EL CEL ES TORNA GRIS

(Documental)

Durada: 25 min. Direcció: Guifré Muixí. Idioma: Català.

L’abril de 1938 les tropes franquistes entren a la ciutat de Lleida, i converteixen el seu monument més emblemàtic, la Seu Vella, en un camp de concentració de presoners republicans. A través de familiars de les víctimes i d’historiadors experts, aquest documental explica com va ser aquest període tan fosc de la nostra història.

HASTA QUE TU NOS SEPARES

Durada: 9 min. Direcció: Claudia Garcia, Alejandro Sanz. Intèrprets: Estel Espasa, Miquel Rodríguez, Giotto Navarro, Tula Llena. Idioma: Castellà.

Albert, professor de matemàtiques de 33 anys i divorciat, acaba de rebre una notícia que li canviarà la vida totalment. Aquesta circumstància fa que conegui l’Úrsula, una dona misteriosa que l’acompanyarà en aquest darrer viatge.

QUIERES BOLSA?

Durada: 7 min. Direcció: Marc Gómez. Intèrprets: Conchi Canalejo, Lolita Martínez, Pilar Alonso, Pau Chacón, Ares Gironés, Marina Sabaté. Idioma: Castellà.

La història passa a una botiga de barri on els secrets i els rumors són mercaderia habitual. La dependenta gaudeix afegint detalls inventats i mentides a les confessions d’una de les clientes. Al final, la realitat mateixa superarà totes les xafarderies imaginables.

LA SITUACIÓ DEL GIN

Durada: 10 min. Direcció: Jaume Oncins. Intèrprets: Joan Andreu Comella, Teo Muladers, Pau Cortasa, Alexandra Teixidó, Mamadu Camara, Èric Oró. Idioma: Català, Castellà.

A través de sis personatges, una sèrie de malentesos donaran lloc a una sòrdida venjança.

Back To Top