Skip to content

DEFENSORES

INAUGURACIÓ FORA DE CONCURS

Durada: 94 min. Any: 2021. Direcció: Col·lectiu Tara. Productora: Col·lectiu Tara. Producció: Carles Pericas, Helena Moliné. Guió: Blanca Almendáriz. Música: Robert Farmer. Fotografia: Col·lectiu Tara. Idioma: català, castellà, anglès.

Els drets sexuals i reproductius en temps de crisi econòmica, social i política com el que vivim són els primers drets a ser atacats per grups fonamentalistes i d’extrema dreta per mantenir l’ordre econòmic i social neoliberal. Per mantenir-nos individualitzats, aïllats i no construint en comunitat. Perquè necessiten la repressió, l’opressió i l’aïllament de les persones per mantenir la seva cultura dels privilegis.


COL·LECTIU TARA 

Està format per dones professionals provinents de diversos àmbits (periodisme, història de l’art, comunicació, educació social i sociologia) i amb una experiència comuna en projectes educatius i de divulgació del coneixement sobre la cultura audiovisual, el gènere i el pensament social. L’educació mediàtica, el feminisme i la cultura visual són l’espai de confluència de les nostres competències, que van des de la didàctica de l’expressió artística i del cinema fins als estudis de gènere, la programació cultural i la producció audiovisual.

Back To Top