Skip to content

MEMÒRIES DE PUERTO RICO

Durada: 68 min. Any: 2022. Directores: Núria Abad, Marta Hierro. Productores: MOM Works, IB TV Balears. Producció: Núria Abad, Marta Hierro, Nacho Tejedor. Guió: Marta Hierro, Núria Abad. Música: Francisco Albéniz. Fotografia: Juan Carlos Azpiroz. Idioma: català, castellà.

Carles Llull i Luis Ozonas són dos dissenyadors mallorquins que, malgrat treballar en àmbits molt similars, mai no s’han creuat. Tot canvia el dia que descobreixen, per casualitat, que són parents llunyans i que tenen una llarga història al darrere, amb avantpassats emigrats a Puerto Rico i convertits en grans hisendats. La branca familiar d’un conservarà la seva hisenda cafetera porto-riquenya fins a l’actualitat. L’altra perdrà la vinculació, però no els records.


Marta Hierro i Núria Abad 

Marta Hierro i Núria Abad es van incorporar al seu camí professional l’any 2014, després d’una llarga trajectòria. La voluntat d’explicar històries en profunditat ja els havia portat al món del documental, especialitzat en temes socials, culturals, ambientals, científics i de salut. Fruit de la seva trobada va néixer la productora MOM Works, amb la qual han desenvolupat diferents projectes audiovisuals com els llargmetratges documentals Memòries de Puerto Rico, Dorothea y el Myotragus, “El retorno de TxernòbilL’alcalde o El viatge definitiu, així com la sèrie documental El Rei. Joan Carles I, mitja vida a Marivent o el programa de televisió Balears fa ciència.

Back To Top