Skip to content

MATERIAL SIRLES

Durada: 60 min. Any: 2022. Directors: Lulú Martorell, Roger La Puente, Martí Sales. Productores: La Interferència, Els Surfing Sirles, Bankrobber. Guió: Lulú Martorell, Roger La Puente, Martí Sales. Música: Els Surfing Sirles. Idioma: català.

Documental musical de creació sobre el cicle vital de la banda Els Surfing Sirles (2006/2013). Recuperació recreativa dels arxius més explosius que va generar la curta però fulgurant vida de l’enyorada banda barcelonina de referència, que marcà l’escena indie de principis del segle XXI al país.


Lulú Martorell

Realitzadora i guionista (TVE, TV3, Betevé…) Especialitzada en art i cultura audiovisual, en el retrat documental i el compromís social (Glasnost, El sida existe, Nits temàtiques…). Dirigeix Pobres pobres que els donguin pel cul, amb l’Albert Pla sobre l’obra de Pepe Sales, que guanyà l’Inèdit 2007. Acaba d’escriure una adaptació cinematogràfica de la novel·la Film (3000 Metres) de Víctor Català.

Roger La Puente

Fotògraf i realitzador, dirigeix Alcelobert, sèrie documental per Betevé; 30 anys + documental sobre Keith Haring i El 89, la Sida i Barcelona (MACBA i Inèdit 2019).

Martí Sales

Escriptor i cantant d’Els Surfing Sirles, aixeca l’exposició La Passió segons Pepe Sales a Konvent de Berga (comissariat i edició del llibre/catàleg d’edicions LaBreu, 2019) i presenta Amor etern alt grup de risc (espectacle i vinil, 2020).

Back To Top