Skip to content

MI VACÍO Y YO

Durada: 98 min. Any: 2022. Director: Adrián Silvestre. Productores: Testamento PCT, Promafi Futuro, Alba Sotorra Cinema Prod. Producció: Javier Pérez, Marta Figueras, Alba Sotorra. Guió: Raphaëlle Pérez, Adrián Silvestre, Carlos Marqués-Marcet. Fotografia: Laura Herrero. Intèrprets: Raphaëlle Pérez, Alberto Díaz, Marc Ribera, Isabel Rocatti, Carlos Fernández, Carmen Moreno. Idioma: castellà, francès (subt. castellà).

Raphi és una persona jove, andrògina i una mica naïf. Escriu poemes i somia en enamorar-se d’un príncep blau. De la seva França natal es muda a Barcelona, on la realitat queda molt lluny de ser com la imagina. Després de ser diagnosticada amb disfòria de gènere, començarà un viatge arduós per tal d’assumir la seva veritable identitat. Metges, companys de feina, amigues trans, artistes queer, i, fins i tot, homes que coneix per aplicacions, tots li donaran els seus consells, però tan sols el temps i l’experiència vital ajudaran Raphi a trobar el seu lloc al món.


Adrián Silvestre

Director de cinema, nascut a València. Va estudiar Comunicació Audiovisual, Direcció de Cinema i Història de l’Art Contemporani a Madrid, Roma i l’Havana. Ha sigut becari de la Real Academia de Espanya a Roma i a la Casa de Velázquez. A les seves pel·lícules, treballa amb intèrprets naturals a partir de les seves pròpies vivències, explorant els límits entre la realitat i la ficció. Los objetos amorosos, la seva òpera prima, va tenir un extens recorregut i nombrosos premis com el FIPRESCI al Festival de Cinema Europeu de Sevilla. Sedimentos, Premio Feroz 2022 (Arrebato de No Ficción), participa en BFI London FF, San Sebastián FF, Festival de Màlaga, Thessaloniki (Special Jury Prize), Seattle FF, Gotemburgo, Cinespaña Toulouse (Millor Documental), Outfest Los Angeles (Grand Jury Special Mention) y Newfest NY, entre altres. Després de la seva estrena a la secció oficial de Rotterdam, Mi vacío y yo guanya la Biznaga de Plata, Premio Especial del Jurado al 25è Festival de Màlaga, el Premio Maguey / Millor Pel·lícula al 37 Festival de Guadalajara i una menció especial al D’A.

Back To Top