Skip to content

Curtmetratges d’Ilerna

Cicle Formatiu de Grau Superior Realització d’Espectacles Audiovisuals Curs 2021-2022



 

ALONE

Durada: 4 min. Direcció: Àlex Ramírez. Intèrprets: Roberto Campoy, Manuel Ramírez. Idioma: Castellà.

Roberto arriba al seu poble a la recerca del seu amic Àlex. En arribar s’adona que està completament sol i algú l’aguaita fins que descobreix la tragèdia que està passant al poble.


DOLÇOS SOMNIS

Durada: 9 min. Direcció: David Comas. Intèrprets: Tiko López, David Comas. Idioma: Català.

El xampú amb el poder de matar tot aquell que un desitja, arriba un dia a les mans del Tiko, un home que ronda la cinquantena d’edat i que a poc a poc descobrirà l’abast del poder d’aquest sabó. Però, a vegades, s’ha d’anar amb compte amb el que desitges, ja que se’t pot tornar en contra.


EL PLA RESSONA

(Documental)

Durada: 13 min. Direcció: Roger Torres. Intèrprets: Javi Filella, Jordi Bonilla, Joaquim Pueyo, Robert Teixidó, Ismael Conejero, Gil Bonet, Joan R. Rodríguez, Albert Gilabert, Eva Pomés. Idioma: Català.

L’escena musical del Pla d’Urgell ha donat històricament molts grups de diferents estils. El documental busca, a través de l’associació Pla Sonor, fer una fotografia del moment musical actual del Pla d’Urgell.


EL POU DE L’OR

(Documental)

Durada: 3 min. Direcció: David Antúnez. Intèrprets: Teresa Pijuan, Rosa Pera. Idioma: Català.

La protagonista d’aquesta història és una dona coneguda com La Xollada, qui a principis del segle XX deia que en un punt concret de la vil·la de Bellvís s’hi trobaria or. Va ser capaç de persuadir una gran quantitat de persones per, a pic i pala, fer un pou amb unes dimensions excepcionals.


PINTO, DESPRÉS EXISTEIXO

(Documental)

Durada: 7 min. Direcció: David Comas. Intèrpret: Aka Modesto. Idioma: Català.

Pinto, després existeixo sorgeix del fenomen artístic urbà que la ciutat de Lleida pot observar pels seus carrers plasmat sobre matalassos, parets i altres superfícies. El protagonista d’aquests actes, que es defineix a Instagram com a decorador d’espais exteriors, es fa dir Aka Modesto.


RUTHLESS

Durada: 7 min. Direcció: Ventura Cerón. Intèrprets: Ventura Cerón, Damià Cerón, Josep Cerón. Idioma: Castellà.

Un periodista de guerra queda atrapat al soterrani d’una casa habitada per terroristes. Podrà sobreviure gràcies a l’ajuda de la seva handycam i la d’un misteriós nen.

Back To Top