Skip to content

Curtmetratges de l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT)

Curs 2021-2022

AVE MARIA

Durada: 10 min. Director: Marc M. Díaz. Producció: David Casals-Roma, Marc M. Díaz. Guió: Marc M. Díaz. Fotografia: Núria Muñoz. Intèrprets: Maria Dolors Carvajal, Josep Cambrey. Idioma: Català.

La Maria pretén convèncer al mossèn de la seva parròquia perquè bategi el seu net, però ell s’hi nega i intenta desentendre’s quan descobreix que les mares del nen són una parella de lesbianes.


UN PESSIC DE MEL

Durada: 20 min. Directora: Laura Castelo. Guió: Laura Castelo. Música: Miquel de Jorge Artells, Joan Dausà. Fotografia: Gerard Satorra.  Intèrprets: Ainet Jou, Saray Segura, Rosa Monrous. Idioma: Català.

És la història d’una relació entre una mare i les seves dues filles, que tenen dificultats per viure a causa de la seva situació econòmica. Davant la seva crua realitat descobriran el valor dels petits moments per ser felices, i convertir-los en pessics de mel.


EL MISTERIO DE LOS PERROS TRUFEROS

Durada: 15 min. Director: Gerard Satorra. Producció: Lídia Fermín. Guió: Gerard Satorra, Joan Dalmases.  Música: Lluc Solsona. Fotografia: Bernat Vilella. Intèrprets: Mamadu Camara, Pablo Solana. Idioma: Castellà.

Ismael és cercador d’or que sol en una petita casa enmig del no-res. Un dia arriba un home que diu ser el director de la companyia per a la qual treballa. Li demana que li doni l’or que ha trobat aquests anys, però tot es complica en saber el motiu real de per què és allà i el tracte al que vol arribar l’Ismael.


CONTICINIO

Durada: 10 min. Directora: Berta Saura. Producció: Ramon Gómez. Guió: Berta Saura.  Fotografia: Stefi-Gabrielle Tempestti. Intèrprets: Èric Varea, Rosa Marín. Idioma: Castellà.

Eva vol donar una volta a la seva relació de parella que sembla tornar-se cada cop més distant. Pel camí, tots dos descobreixen veritats que estaven més a prop del que esperaven.


Back To Top