skip to Main Content

Anna M. Bofarull

La creació és un fet individual, íntim, necessari. Per arribar al cinema, la creació necessita un pas més ampli, un equip tècnic i artístic que sigui capaç de fer realitat un projecte i que prengui forma en un relat, curt o llarg, documental o de cció. Però quan una pel·lícula esdevé veritablement col·lectiva és en la seva projecció, en el moment en què arriba a tot un públic expectant, desitjós d’entendre i compartir, en certa manera, aquella inquietud inicial del creador solitari, de descobrir un món nou que l’ompli d’emocions i reflexions. I és per això que, cada cop que podem gaudir del cinema col·lectivament, parlem de festa, de celebració, perquè retrobar-nos en grup i treure el cap en un món desconegut ens recorda el primer cop que vam sentir els contes que més ens agraden, aquelles històries fabuloses de la nostra infantesa.

Tots i totes hem sentit també a parlar de les di cultats amb què es troba la cinematogra a del nostre país i no són menys les di cultats amb què es troba un festival de cinema per existir.

Arriba una nova edició del Som Cinema, i només podem entendre-la, doncs, com una festa, com una trobada imprescindible de creadors del nostre país i d’espectadors de la nostra ciutat. Esteu tots convidats a gaudir dels millors curtmetratges i llargmetratges produïts a casa nostra en el darrer any, a conversar amb els seus creadors i a entendre millor com algunes històries han sorgit de la ment d’un i han arribat a emocionar-nos a molts.

No us quedeu a casa. Veniu a celebrar-ho i a emocionar-vos amb nosaltres!

Anna M. Bofarull
Directora

Back To Top