Skip to content

Serrallonga

Dissabte, 14 de febrer / 17 h / CaixaForum de Lleida / Entrada gratuïta

Mini sèrie de TV de 2 capítols.

Durada: 180’, amb intermedi i col·loqui posterior de 30’. Any: 2008. Director: Esteve Rovira. Porductora: Oberon Cinematogràfica / Televisió de Catalunya / Televisión Española. Producció: Antonio Chavarrías. Producció executiva: Susanna Jiménez. Ajuntads de direcció: Anna Fiblà i Àlex Vilà. Fotografia: Daniel Aranyó. Edició: Ernest Blasi. Direcció artística: Dídac Bono. Vestuari: Maria Gil. Efectes visuals: Quico Noizeux i Sandra Picher. Música original: Joan Valent. Idioma original: Català. Intèrtprets: Isak Férriz, David Selvas, Olalla Escribano, Núria Gago, Bea Segura, Ramon Pujol, Joan Muntal, Mark Ullod, Ramon Godino, Pep Antón Muñoz, Mercedes Sanpietro, Manel Barceló, Sergi Mateu, Cristina Plazas.

Serrallonga és la història d’un bandoler que esdevé llegenda, en una època dura on la lluita per sobreviure era la principal preocupació d’un poble esclavitzat per la fam i en què el bandolerisme era una de les poques sortides de la misèria. Joan Sala, àlies Serrallonga, per damunt de tot és un rebel. Robatoris i assalts fan que sigui admirat pel poble i la seva llegenda creixi imparablement fins el final del seus dies.

L’activitat es basa a projectar el film i tenir un col·loqui posterior amb el seu director, Esteve Rovira (La Riera), i els actors del film presents.

Back To Top