Skip to content

«Incerta Glòria» a l’Off Som Cinema del Vilosell

Dimarts, 15 d’agost / 22.30 h / Racó de La Costa, El Vilosell (Les Garrigues)

Abans es passarà el documental La meitat d’un quart, de Georgina Espasa.

Incerta Glòria

Durada: 115’. Any: 2017. Director: Agustí Villaronga. Productora: Massa d’Or. Producció: Isona Passola. Guió: Coral Cruz i Agustí Villaronga. Música original: Marcus JGR. Fotografia: Josep M. Civit. Intèrprets: Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa, Terele Pávez, Fernando Esteso, Juan Diego. Idioma original: Català

Front d’Aragó, 1937. Lluís, un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora, la Carlana, que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.
El millor amic del Lluís, el Soleràs, un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat.
Quan la Trini arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s’estableix entre ells dos un “estat de guerra” que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

 

Back To Top