Skip to content

«Estiu 1993» captiva en la sessió Off Som Cinema al Vilosell

Com ja va és tradicional, la vil·la garrigenca del Vilosell acollí el passat 14 d’agost la sessió Off Som Cinema d’estiu en el seu marc del Racó de la Costa. El programa inclogué les projeccions del curtmetratge El escarabajo al final de la calle, producció de l’ESCAC dirigit per Joan Vives, i el multipremiat llargmetratge Estiu 1993, de Carla Simón.

Organitzat per Som Cinema, amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Vilosell i del col·lectiu Km 0, aquesta sessió Off Som Cinema es consolida com una prèvia a la propera celebració del festival que es celebra al mes d’octubre a Lleida i que inclou algun dels títols més destacats de la producció catalana de l’any anterior.

Conduït pel periodista de TV3 Pere Gavíria, l’acte s’inicià amb unes paraules de l’alcalde de la vil·la, Jordi Nogué, i comptà amb les presentacions enregistrades en video dels directors de les pel·lícules programades, Joan Vives i Carla Simón.

Durant la vetllada es va poder degustar una selecció de vins de la D.O. Costers del Segre del Celler Tomàs Cusiné, de la mateixa població.

Back To Top