Skip to content

«Les Distàncies» a l’Off Som Cinema del Vilosell

Dimecres, 14 d’agost / 22.30 h / Racó de La Costa, El Vilosell (Les Garrigues)

Abans es passarà el curtmetratge Ca nostra, de Laia Foguet.

LES DISTÀNCIES

Durada: 99′.  Any: 2018. Directora: Elena Trapé. Productores: COMING SOON FILMS, MISS WASABI FILMS, TVC, BUSSE & HALBERSCHIMDT. Producció: Marta Ramírez. Guió: Elena Trapé, Miguel Ibáñez Monroy, Josan Atero. Fotografia: Julián Elizalde. Muntatge: Liana Artigal. Intèrprets: Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Bruno Sevilla, María Ribera. Idioma: Català, Castellà, Alemany, Anglès.

«Estiu 1993» captiva en la sessió Off Som Cinema al Vilosell

Com ja va és tradicional, la vil·la garrigenca del Vilosell acollí el passat 14 d’agost la sessió Off Som Cinema d’estiu en el seu marc del Racó de la Costa. El programa inclogué les projeccions del curtmetratge El escarabajo al final de la calle, producció de l’ESCAC dirigit per Joan Vives, i el multipremiat llargmetratge Estiu 1993, de Carla Simón.

«Estiu 1993» a l’Off Som Cinema del Vilosell

Dimarts, 14 d’agost / 22.30 h / Racó de La Costa, El Vilosell (Les Garrigues)

Abans es passarà el curtmetratge El escarabajo al final de la calle, de Joan Vives.

ESTIU 1993

Durada: 100’. Any: 2017. Directora: Carla Simón. Productores: INICIA FILMS/ AVALON PRODUCTIONS. Producció: Valérie Delpierre, María Zamora. Guió: Carla Simón. Fotografia: Santiago Racaj. Muntatge: Ana Pfaff, Didac Palou. Intèrprets: Laia Artigas, Paula Robles, David Verdaguer, Bruna Cusí, Fermí Rexach, Isabel Roccati, Quimet Pla, Montse Sanz. Idioma original: Català.

Sessió Off Som CInema prèvia a la celebració del Festival

Ahir dimecres el Cafè del Teatre de l’Escorxador va acollir una sessió Off Som Cinema com a avançament del 8è Som Cinema, Festival de l’Audiovisual Català, que se celebrarà del 18 al 22 d’octubre.

Durant la vetllada es va projectar el documental Al otro lado del muro, producció catalano-mexicana dirigida per Pau Ortiz. Va estar presentada per Marta Serra, Llicenciada en Filosofia i Antropologia Social i Cultual, la qual també va dirigir el col·loqui posterior.

 

Al otro lado del muro

Dimecres, 4 d’octubre / 20:30 h / Cafè del Teatre (Lleida)

(Catalunya/Mèxic)

Durada: 67’. Any: 2017. Director: Pau Ortiz. Productora: INTACTES/BAMBÚ AUDIOVISUAL. Producció: Maria Nova López, Emiliano Altuna, Tatiana Garcia, Carlos Rossini. Guió: Pau Ortiz. Fotografia: Maria Nova López. Música original: Daniel Hidalgo Valdés. Idioma original: Castellà.

El Vilosell, seu escollida i acollidora de l’Off SomCinema d’estiu

Exitosa sessió de l’Off SomCinema ahir a la nit a El Vilosell (Les Garrigues), amb la projecció del documental La meitat d’un quart de la directora local Georgina Espasa, i d’una de les pel·lícules cabdals de l’any de la cinematografia catalana, Incerta glòria, d’Agustí Villaronga. L’acte va estar conduit pel periodista de TV3 Pere Gavíria i hi van intervenir la directora del Som Cinema, Anna M. Bofarull, i l’alcalde de la vil·la, Jordi Nogué. Entre el nombrós públic van estar presents el director del D’A, Carlos R. Ríos i els productors Paco Poch i Heiko Kraft. Durant la vetllada es van poder degustar vins del Celler Tomàs Cusiné del Vilosell de la D.O. Costers del Segre.

«Incerta Glòria» a l’Off Som Cinema del Vilosell

Dimarts, 15 d’agost / 22.30 h / Racó de La Costa, El Vilosell (Les Garrigues)

Abans es passarà el documental La meitat d’un quart, de Georgina Espasa.

Incerta Glòria

Durada: 115’. Any: 2017. Director: Agustí Villaronga. Productora: Massa d’Or. Producció: Isona Passola. Guió: Coral Cruz i Agustí Villaronga. Música original: Marcus JGR. Fotografia: Josep M. Civit. Intèrprets: Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa, Terele Pávez, Fernando Esteso, Juan Diego. Idioma original: Català

El Beat Cafè i Soul de Lleida acull la projecció de «Tarajal, desmuntant la impunitat de la frontera del sud»

La sessió es va celebrar ahir dilluns 6 de febrer a les 8 del vespre, coincidint amb el tercer aniversari dels fets produïts en aquesta platja de Ceuta. Aquesta projecció es va dur a terme de manera simutània en les quatre capitals catalanes. L’acte va comptar amb la presència de Vítor Cabral, de la plataforma Casa Nostra, Casa Vostra i va comptar amb la col·laboració del Som Cinema.

Èxit total en la primera experiència «Off Som Cinema a la fresca» al Vilosell

La primera sessió Off Som Cinema fora de la ciutat de Lleida va comptar amb un gran ambient cinematogràfic. Celebrat a la preciosa vil·la del Vilosell, a la comarca de les Garrigues, l’acte va estar conduint pel periodista Pere Gavíria. Després dels parlaments de benvinguda i agraïment per part de l’alcalde i regidora de la població, Sr. Jordi Nogué i Sra. Gemma Farré, es van presentar les projeccions que van integrar la sessió: els audiovisuals KM. 0 i la pel·lícula Sonata per a Violoncel, amb l’assistència dels seus directors: Carlota Camps. Toni Vidal, Pol Armengol i Anna M. Bofarull. Entre els assistents també hi havia Carlos R. Ríos, director del D’A, i els productors Heiko Kraft i Paco Poch. La vetllada va estar acompanyada per degustacions de vins del Celler Tomàs Cusiné (D.O. Costers del Segre).

Sonata per a violoncel

Dissabte, 13 d’agost / 23.00 h / Racó de La Costa, El Vilosell (Les Garrigues) 

Durada: 107’. Any: 2015. Directora: Anna Mª Bofarull. Productora: KaBoGa. Producció: Heiko Kraft, Marian Matachana, Anna M. Bofarull. Guió: Anna M. Bofarull. Música original: Gerard Pastor. Fotografia: Àlex Font. Intèrprets: Montse Germán, Juanjo Puigcorbé, Jan Cornet, Marina Salas, Josep Mª Blanco. Idioma original: Català

La Júlia és una reconeguda violoncel.lista que viu entregada a la seva música. Després d’anys d’esporàdics dolors, la Júlia rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia, una malaltia crònica sense causa coneguda. Amb el pas dels dies, la lluita de la Júlia per tal de seguir tocant es convertirà en un combat amb el seu propi cos.

Back To Top