Skip to content

Tancament del taller de cinema DiBa Kids

Alexis Borràs i Manel Montañés durant la presentació de l'acte.

El passat divendres 11 de desembre es realitzar a la sala d’actes de la Casa Canal de Mollerussa, l’acte de tancament del taller de cinema DiBa Kids, que es va celebrar durant la passada edició del Som Cinema de Mollerussa.

Al mateix hi varen assistir els alumnes participants acompanyats dels seus pares i va comptar amb la presència d’Alexis Borràs, director del taller, Manel Montañés, director del Som Cinema i del Sr. Eduard Comalada, regidor de cultural de l’Ajuntament de Mollerussa. Durant l’acte es va passar el muntatge definitiu del curt realitzat durant el taller i el seu makin’ off. També hi va haver intervencions dels esmentats, en les quals van voler destacar la importància de l’incentiu creatiu que pot aportar el món audiovisual dins la formació dels alumnes de secundària, així com el desenvolupament de la seva capacitat intel·lectual. Tant l’Alexis Borràs com Manel Montañés varen confirmar el propòsit de continuar realitzant aquest taller dins les properes edicions del som Cinema.

Els alumnes van manifestar les seves impressions d’aquesta experiència, la qual van valorar molt positivament i de les que es van desprendre dosis d’entusiasme en continuar desenvolupant actuacions derivades del taller i que es van proposar durant el torn d’intervencions.

Finalment, tots ells van rebre una còpia en DVD del curt i del makin’ off.

Back To Top