Skip to content

Som Cinema retrà homenatge a l’actriu Rosa Novell per la seva dedicació i entrega a l’art interpretatiu

Rosa Novell
La també actriu Mercè Rovira, en representanció de l’Acadèmia del Cinema Català, li farà lliurament d’una placa commemorativa.

El proper divendres 16 d’octubre s’iniciarà la 3a. Mostra de Cinema i Audiovisual Català Som Cinema al Teatre l’Amistat de Mollerussa amb uma cerimònia inaugural en la que es retrà un reconeixement a la trajectòria interpretativa de l’actriu Rosa Novell  per la seva aportació escènica, durant prop de 35 anys, tant al teatre (com actriu i directora), el cinema i la televisió. El guardó li serà lliurat per la també actriz Mercè Rovira, que assistirà a l’acte en representació de l’Acadèmia del Cinema Català.

Al llarg dels propers vuit dies es projectaran als diferents espais de programació (Teatre l’Amistat, Centre Cultural i Cinemes Urgell, 52 pel·lícules distribuïdes entre la Secció Oficial a competición (en els apartats de llargmetratges, documentals i curtmetratges), les matinals infantils, la secció Presències (dedicada a Andalucía) i les sessions especials (que inclouen el BCN Explosión, La ciutat cremada i el curtmetratge Solo de Ramon Monfà. També es comptarà amb la participació de Marcel·lí Antúnez, que portarà el muntatge Protomembrana a l’Amistat el diumenge 18.

Finalment cal destacar les activitats paral·leles adreçades als joves i adolescents per tal d’incentivar el coneixement i la creativitat en el terreny audiovisual a través dels tallers de cinema, en col·laboració amb Digital Barcelona Film Festival, i el concurs de mini films Som 3 minuts, en col·laboració amb l’associació Mollerussa Comercial i Cultural.

Back To Top