Skip to content

Som Cinema posa en marxa un taller d’interpretació davant la càmera

El taller a càrrec del director Esteve Rovira s’iniciarà el dijous 22 d’octubre

Som Cinema, Mostra de Cinema i Audiovisual Català, organitzada per Suggeriments amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida, ofereix un taller d’interpretació davant la càmera amb la complicitat de Magical Media i l’Aula de Teatre.

En la seva 6a edició, que tindrà lloc del 21 al 25 d’octubre de 2015, Som Cinema col·labora amb l’Aula de Teatre de Lleida a través d’aquesta activitat paral·lela que és un taller d’interpretació, impartit pel realitzador i director de cinema i televisió Esteve Rovira.

Es tracta d’un taller monogràfic de tècniques d’interpretació actoral davant de la càmera en televisió o cinema. La finalitat del curs es aprofundir en els diferents plànols i els seus valors dramàtics, la càmera i els seus moviment, treballar el llenguatge audiovisual des del punt de vista actoral, els diferents tipus de text i el rodatge.

El taller es realitzarà al Centre de Producció Audiovisual Magical Media durant els dies 22, 23 i 24 d’octubre i va dirigit als estudiants i companyies de teatre a partir de 16 anys. Els interessats es poden inscriure a l’Aula Municipal de Teatre.

Esteve Rovira

Des del 1998 Esteve Rovira ha dirigit projectes de ficció destacats com Laberint d’ombres; El cor de la Ciutat; Serrallonga, la llegenda del bandoler (nominada als Premis Gaudí com a millor pel·lícula per TV i dues nominacions a la millor pel·lícula i millor director als premis Magnolia en el Shanghai Television Festival) i La Riera, que segueix en emissió. Actualment està treballant en el guió d’una pel·lícula sobre el Mossèn Jacint Verdaguer, la pel·lícula de ciència ficció y aventures Codigo Reset i una minisèrie sobre l’anarquista Quico Sabater.

Som Cinema, la Mostra de Cinema i Audiovisual Català és avui en dia l’única mostra dedicada exclusivament a la promoció de cinema i altres formats audiovisuals de producció catalana realitzats per nous creadors i productors. La Mostra reconeix i estimula el talent emergent i ofereix el seu aparador a les produccions audiovisuals realitzades des de les escoles de cinema, productores independents o àrees d’audiovisual universitàries dels territoris de parla catalana.

Dates del taller

Dijous, 22 octubre: 18-20 h.
Divendres, 23 octubre: 18-21 h.
Dissabte, 24 octubre: 9.30 – 13.30 h. i 17 – 20 h. (Opció: 17-19 h)
Lloc: Màgical Media

[google_map_easy id=”2″]
Back To Top