Skip to content

Som Cinema convoca Som Confinats, un concurs de curtmetratges realitzats per la ciutadania durant el confinament

Nou certamen per impulsar la creativitat audiovisual i per mostrar diferents visions sobre la vivència de la situació actual als domicilis

El Festival de l’Audiovisual Català Som Cinema convoca Som Confinats, un nou concurs de curtmetratges realitzats per la ciutadania durant el període de confinament de la Covid19.

La mostra lleidatana, que té previst celebrar l’onzena edició el pròxim octubre, anima tothom a crear treballs audiovisuals des de casa, sigui amb històries de ficció o documentals.

L’objectiu del concurs és impulsar la creativitat audiovisual de la ciutadania en el context de la crisi del coronavirus i mostrar diferents inquietuds, reflexions, pensaments i visions sobre la situació actual, marcada per l’emergència sanitària.

A través d’aquesta activitat es volen potenciar valors socials i ètics i subratllar situacions que s’han generat en aquest període: la solidaritat, les relacions veïnals, els espais de socialització dels balcons, la recuperació d’espais dels habitatges, el pensament, la reflexió, l’aprenentatge, la creativitat…

Els curtmetratges poden ser documentals o ficcions gravats a dins dels domicilis i en els espais annexes a l’habitatge. El format de gravació pot ser divers: mòbil, càmera, etc.

Som Cinema atorgarà el premi Som Confinats, sense dotació econòmica, a un dels curtmetratges que es presentin. El jurat estarà format per professorat i estudiants de l’àmbit audiovisual. Els treballs es projectaran en la pròxima edició de la mostra.

El Festival Som Cinema l’organitza Suggeriments, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, l’IEI de la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i Caixa Fòrum Lleida.

Back To Top