Skip to content

Ple absolut de “Les 2 vides d’Andrés Rabadán » als Gaudí.

« Tres dies amb la família », de Mar Coll obté els guardons de Millor Pel·lícula, Directora i Actriu.

 Ahir dilluns, a la gala de la 2a. edició dels premis Gaudí del cinema català, celebrada al teatre Coliseum de Barcelona, “Tres dies amb la família”, de Mar Coll, i “Les 2 vides d’Andrés Rabadán”, de Ventura Durall, es van erigir com les grans triomfadores d’aquesta edició a l’obtenir, cadascuna, tres premis. La pe·lícula de Mar Coll en les categories de millor film, direcció i actriu (per a Nausica Bonnín), mentre que la guanyadora de la darrera edició del Som Cinema, “Les 2 vides d’Andrés Rabadán, els va obtenir en les tres per les que estava nominada: millor actor i actriu de repartiment, per a Andrés Herrera i Clara Segura, i de millor actor per a Àlex Brendemühl. Es dona la circumstància que ambdues pel·lícules són òperes primes dels seus respectius directors.

Per altra banda, “Rec 2”, del lleidatà Jaume Balagueró, es va endur quatre premis de caràcter tècnic (efectes especials, so, muntatge i maquillatge), essent el responsable dels efectes especials l’equip del també lleidatà Àlex Vilagrasa.

El premi al millor documental va recaure en “Garbo, l’home que va salvar el món”, d’Edmon Roch, que també el va guanyar pel seu guió i el millor curtmetratge va ser per a “501”, de Laia Fàbregas, en el que també participa la periodista de Linyola, Laia Niubó.

Back To Top