Skip to content

Nit estiuenca de l’Off Som Cinema al Vilosell

Com cada agost, des de fa quatre anys, Som Cinema organitza conjuntament amb l’Ajuntament del Vilosell (les Garrigues) una sessió Off Som Cinema a la fresca amb la voluntat d’oferir realitzacions audiovisuals que comptin amb la participació de talents propers o originaris de l’entorn d’aquesta preciosa vil·la, i una pel·lícula catalana de recent èxit.

Dins el primer apartat, anomenat «Km 0», es presentà el curtmetratge Ca Nostra, rodat íntegrament a Menorca i que ha participat en la recent edició del Festival de Cinema de Menorca. Dirigit per Laia Foguet, la fotografia correspon a Toni Vidal, natural del Vilosell. El mateix Toni i l’actor protagonista, el menorquí Lluís Marqués s’encarregaren de presentar-lo en l’acte conduït pel periodista de TV3 Pere Gavíria.

A continuació es projectà Les Distàncies, d’Elena Trapé, guardonada en l’edició 2018 del Festival de Màlaga i als Premis Gaudí.

El públic assistent va poder gaudir de bon cinema acompanyat d’una degustació dels excel·lents vins del Celler Tomás Cusiné, radicats al Vilosell i de la D.O. Costers del Segre.

Back To Top