Skip to content

Les sessions infantils al Som Cinema s’obren també per a l’audiència familiar

Les 3 Bessones

“CATALONIA, TERRA DE TOTS”

Les tres bessones a la Catalunya real

Les Tres Bessones, les protagonistes creades en paper per la Roser Capdevila, i portades a la pantalla per CROMOSOMA i TELEVISIÓ DE CATALUNYA, TV3, són les que ens conduiran pels diferents indrets de Catalunya, explicant com és el país, com hem estat i som els catalans i les catalanes, quines són les nostres dèries, defectes i virtuts, i en definitiva quin és el nostre tarannà.

Les matinals infantils es completaran amb els llargmetratges d’animació  RH + EL VAMPIRO DE SEVILLA i MISIÓN EN MOCLAND: UNA AVENTURA SUPERESPACIAL. Aquestes pel·lícules formen part de la representació que l’Area Audiovisual de la Consejería de Cultura de la Junta de Andalucía envía a Som Cinema per a la secció Presències, que en aquesta edició està dedicada a l’audiovisual que es produeix en aquesta comunitat autònoma.

Les Matinals Infantils es desenvoluparan en dos programacions: la primera tindrà lloc el diumenge 18 d’octubre a les 12 del migdia al Centre Cultural i inclourà un programa doble amb Les Tres Bessones i RH + El Vampiro de Sevilla; la segona s’extendrà del dilluns 19 al divendres 23 al Teatre l’Amistat , on a partir de les 10 del matí es desenvoluparan sessions dobles amb Les Tres Bessones i Misión Mocland.

La sessió del diumenge està pensada per a una audiència familiar, metre que la intersetmanal s’adreça a alumnes dels centres d’infantil i primària de Mollerussa i comarca.

Back To Top