Skip to content

El periodista Toni Vall, III Premi de Comunicació Som Cinema

El Festival de l’Audiovisual Català distingeix la seva trajectòria com a periodista cultural en l’àmbit del cinema i la seva contribució per difondre els autors i el cinema català

Som Cinema ha concedit el III Premi de Comunicació al periodista Toni Vall (Barcelona, 1979). L’organització del Festival de l’Audiovisual Català ha destacat que, amb aquest guardó, reconeix la trajectòria de Toni Vall com a periodista cultural en l’àmbit del cinema, que sempre ha exercit amb esperit crític i pedagògic, així com la seva tasca en la difusió dels autors i del cinema català.

Toni Vall és periodista especialitzat en cinema i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment, escriu i parla sobre cinema a les revistes Cinemanía i Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1 i al programa de televisió Àrtic de Betevé. A l’Ara firma, a més, crònica cultural, social i política i a Nació digital, entrevistes, crònica barcelonina i anàlisi televisiva. També escriu a La Llança, diari d’oci i cultura dEl Nacional i a Sentit Crític.

Durant deu anys va ser crític cinematogràfic i televisiu al diari Avui. Així mateix, ha col·laborat en mitjans de comunicació com 8TV, COM Ràdio, Fotogramas, Serra d’Or i Televisió de l’Hospitalet. És autor del llibre d’entrevistes a periodistes Les veus de la influència i del llibre La meva vida en un clic, sobre el fotògraf Horacio Seguí. El 2012 va publicar el llibre Les veus de la influència, on entrevista a quinze periodistes catalans

Som Cinema, que celebra la seva desena edició del 22 al 27 d’octubre a Lleida, lliurarà el guardó a Toni Vall en la sessió inaugural del Festival.

Back To Top