Skip to content

Comença el Visual Art – Festival Internacional de Cinema de Lleida

Avui, divendres 4 de desembre, s’inicien les projeccions als cinemes ScreenBox de Lleida i ja està disponible part de la programació online

Ateses les restriccions sanitàries i la continuïtat en el tram 1 en què continua vigent el confinament perimetral, l’organització està treballant en la reprogramació de totes les projeccions que s’havien de dur a terme als JCA Cinemes Lleida – Alpicat

Avui, divendres 4 de desembre, comença el Visual Art – Festival Internacional de Cinema de Lleida amb projeccions presencials i en línia. La programació presencial, comença avui als cinemes ScreenBox, on tres de les seves sales acolliran la programació del festival fins al dia 14 de desembre. La Sala 11 de l’Screenbox, seu del festival en línia, oferirà una programació de llargmetratges diferent cada dia. Els curtmetratges disponibles a la versió online del festival, es podran veure durant tot el festival de manera gratuïta.

Ateses les restriccions sanitàries i la continuïtat en el tram 1 en què continua vigent el confinament perimetral, l’organització està treballant en la reprogramació de totes les projeccions que s’havien de dur a terme als JCA Cinemes Lleida – Alpicat. Així, la sessió “Noves mirades del fantàstic” es reprogramarà a la plataforma on-line del festival. L’organització està treballant en la reprogramació de “Mientras duermes”, mentre que “American Satan” ja està programada a l’Screenbox Lleida.

L’Ajuntament de Lleida organitza el Visual Art – Festival Internacional de Cinema de Lleida amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis llerdencs, amb la col·laboració d’ScreenBox Lleida i JCA Cinemes Lleida – Alpicat.

Back To Top