Skip to content

Arrenca la 3a Som Cinema de Mollerussa 2009

1

La gala es va celebrar al Teatre l’Amistat de Mollerussa on es va retre l’homenatge del certàmen a l’actriu i directora Rosa Novell.

Amb un muntatge fora de convencionalismes, una línia ja encetada en la passada edició i que es pretén sigui la pauta a seguir en l’obertura d’aquest festival), l’actriu Txe Arana va ésser l’encarregada de conduir la gala amb enginy, habilitat i grans dosis de comicitat per una escenogragria que partia de la imatge del cartell de l’edició d’enguany, en la que una porta i el que a través d’ella es podia observar, plasmava el protagonisme i paper que a tingut aquest element del mobiliari al llarg de la història del cinema. Per ella anaren passant els convidats a l’acte, « sotmesos” a les diferents adaptacions de personatges interpretats per la Txe, que fins a cinc cops va transformar la seva caracterització.

2

Tot seguit als parlaments dels Srs. Eduard Comalada (Regidor de Cultura), Manel Montañés (Director de Som Cinéma) i Miquel Pueyo (Delegat de la Generalitat a Lleida), es lliurà a Rosa Novell el premi a la seva gran trajectòria escènica de mans de la també actriu Mercè Rovira, convidada en representació de l’Acadèmia de Cinema Català. A continuació es presentaren els contiguts de els diferents seccions del festival on la participació dels nens i nenes de Taller de Teatre de Mollerussa tingué un destacat protagonisme. Finalment, es presentà la pel·lícula inaugural i participant a la Secció Oficial, “Deslliga’t”, amb la presència del productor executiu de Diagonal TV, Albert Sagalés i l’actor Jaime Pujol.

Back To Top