Skip to content

Anna M. Bofarull, nova directora del Som Cinema

La cineasta i guionista prendrà el relleu en la pròxima edició de la 7a edició de la Mostra de Cinema i Audiovisual Català, Som Cinema

Anna Maria Bofarull, cineasta i guionista de Tarragona, serà la nova directora del festival Som Cinema de Lleida, que se celebrarà del 19 al 23 d’octubre a Lleida.

Bofarull és llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, titulada en direcció cinematogràfica en el CECC (Barcelona) i tècnica superior d’imatge per l’EMAV (Barcelona).

Va presentar el seu primer llargmetratge de ficció Sonata per a violoncel en la passada edició del Som Cinema. El llargmetratge que tracta sobre la fibromiàlgia ha estat premiat en festivals internacionals com Idyllwild (Filipines), Sguardi Altrove (Milà), Houston, Chichester o Saragossa, a més d’estar present a Mont-real, Màlaga, Valladolid i Gijón entre d’altres.

Actualment Bofarull  està treballant en el seu proper llargmetratge, Barcelona 1714, en fase de postproducció, així com en el guió del llargmetratge Sinjar.

La cineasta substituirà Manel Montañés que havia dirigit Som Cinema des de la segona edició del 2008 i continuarà en la mateixa línia del festival: impulsar el talent català emergent.

Back To Top