Skip to content

Andalusia, protagonista de la secció Presències

EL CAMINO

Gràcies a la col·laboració de l’Area Audiovisual de la Consejería de Cultura de la Junta de Andalucía, podrem gaudir d’una selecció de les produccions més recents realitzades en aquesta Comunitat Autònoma.

Tres curtmetratges (La Patrulla Perdida, La Leyenda del Ladrón del Árbol de los Colgados i La Oficina), dos llargmetratges (El Camino de los Ingleses, dirigida per Antonio Banderas, i Déjate Caer, dirigida per Jesús Ponce), un documental (Underground, la Ciudad del Arco Íris, sobre els moviments musicals a Andalusia i el seu entorn cap a finals dels anys 60) , a banda de les dues pel·lícules d’animació (RH + El Vampiro de Sevila i Misión en Mocland), conformen els continguts de la secció Presències, oberta a oferir el panorama audiovisual d’altres territoris de l’Estat.

La secció s’anirà desenvolupant a partir del dissabte 17 d’octubre al Centre Cultural.


Sessions especials

Dins d’aquest apartat ens obrim a la commemoració dels 100 anys dels fets històrics coneguts com La Setmana Tràgica de Barcelona projectant la pel·lícula del desaparegut Antoni Ribas La Ciutat Cremada, realitzada el 1976 en ple procés de recuperació i ressituació de la història més recent del nostre país i d’avançament cap a la democràcia. La pel·lícula es podrà veure el dimarts 20 d’octubre a les 20’30 h. al Centre Cultural.

Abans, però, dins d’un concepte totalment avançant i pregressiu, tindrem l’oportunitat de veure una selecció de 19 curtmetratges que formen part del festival BCN EXPLOSION, on es mostra la tecnología i l’estètica més avançada en l’actual producció audiovisual. Aquest programa, que ve presentat per Digital Barcelona Film Festival, s’oferirà el divendres 16 d’octubre a les 19 h. al Centre Cultural, una vegada finalitzi la primera jornada dels Tallers de Cinema DiBa Kids. Finalment, l’obra del cineasta local Ramon Monfà posarà el punt i final, com a tribut ja instaurat, a la 3a. edició del Som Cinema, amb el curtmetratge Solo, dirigit el 1971 i que va ésser presentat aleshores al Festival de Cinema de Terror de Sitges.

Back To Top