Skip to content

35 treballs es presenten a la convocatòria del 3r Premi Lleida Visual Art

Amb aquest Premi l’Ajuntament pretén promoure un cinema alternatiu, emergent i de nous talents. El guanyador rebrà el guardó, valorat en 10.000 euros, dels quals la meitat seran bescanviats per serveis de postproducció al Magical Media

Un total de 35 treballs, tretze més que en l’edició anterior, s’han presentat en la tercera edició del Premi Lleida Visual Art, un guardó que l’Ajuntament de Lleida convoca per promoure un cinema alternatiu, emergent i de nous talents i per promocionar el món de les arts visuals a Lleida. La formació de futurs professionals en el món de la indústria audiovisual, contribuir al desenvolupament del sector i a la innovació són alguns dels propòsits amb els quals treballa la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat i la Cultura de la Paeria, que fomenta projectes i activitats culturals dels diferents àmbits, ja siguin les arts escèniques, les arts visuals, la música, etc.

El projecte guanyador rebrà el Premi Visual Art, valorat en 10.000 euros, dels quals la meitat seran bescanviats per serveis de postproducció del Centre de Producció Audiovisual Magical Media al del Parc Científic i Tecnològic de Lleida.

La temàtica del projecte és lliure i per concórrer al premi, els projectes han de consistir en llargmetratges o sèries (de ficció, documental o animació) realitzats per autors, productores i/o empreses audiovisuals amb seu o residència a Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i la ciutat de l’Alguer. En les coproduccions, cal que siguin catalana en un percentatge mínim del 51% de la inversió o del capital. El treball ha de reflectir una participació tècnica i artística efectiva de persones dels territoris esmentats.

Back To Top