Skip to content

S’inaugura la 5a edició de Som Cinema, Mostra de Cinema i Audiovisual Català

La Mostra aixecarà el teló el proper dijous 23 d’octubre, a l’Auditori Municipal Enric Granados a les 20.30 h, amb la projecció del Making Of de la pel·lícula “Segon Origen” i la presentació en directe del muntatge final de “Noa”. Durant els pròxims 4 dies, la Mostra ocuparà temporalment l’Espai Funàtic i altres indrets de Lleida com el Cafè del Teatre on tindrà lloc l’acte de cloenda el dilluns 27 d’octubre i la sessió Primer Tast.

Som Cinema aproparà aquest cap de setmana el cinema independent català a Lleida a través de més d’una vintena de treballs (curtmetratges i documentals ) que competiran en la Secció Oficial. A part de les projeccions programades fora de la competició se suma a l’últim moment el llargmetratge Ànima, una pel·lícula melodramàtica que s’inspira lliurement en la tràgica mort de la indigent Mª Rosario Endrinal, cremada viva per un grup de tres joves el desembre del 2005 en un caixer automàtic de Barcelona. Ànima es projectarà el diumenge 26 d’octubre a les 19 h.

Durant els dies de projecció, la Mostra comptarà amb presentacions en directe pels actors i directors de les projeccions, i comptarà amb la presència d’actors com són Marc García i Coté (Vent del Pla i ha treballat també a El cor de la ciutat, Ermessenda, Majoria Absoluta) i Tony Corvillo (El cor de la Ciutat, Vinagre, Hospital Central, Infidels, Kubala, Moreno i Manchón, Panzer Chocolate, Una Carta para Eva, entre altres.)

Amb motiu de la celebració del dia internacional del cinema d’animació, Animac i Som Cinema ha preparat una sessió especial al càrrec de Anna Solanas i Marc Riba que presentaran i mostraran la seva tècnica en directe el diumenge 27 d’octubre al vespre.

Marc García i Coté i Tony Corvillo
Marc García i Coté i Tony Corvillo
Back To Top