Skip to content

Primer tast 2014

Dilluns 27 / 20.30 h / Cafè del Teatre / gratuït

DON DISTRUF

Estrena del 1r capítol

Direcció: Josep Blanch, Jordi Siscart i Jeny Montagut. Equip artístic: Isaac Baró, Nuria Caballol, Jordi Villacampa, Marc Nájera, Maria Odina, Aitana Giralt, Maria Pastells, Gabriel Solans, Marc Nájera, Anna Cirera, Toni Vilchez. Equip tècnic: Jeny Montagut (producció); Jordi Siscart (direcció de fotografia); Jordi Villacampa (direcció de casting); Jeny Montagut, Josep Blanch i Jordi Siscart (guió); Jeny Montagut, Josep Blanch i Jordi Siscart (muntatge); Josep M. Porté (música); Gerard Cabero (so directe); Francesc Cambrodí (disseny de so); Innovació (vestuari); Sara Buira (maquillatge); Mª José Rico (perruqueria); Gloria Esteve (fotografies promocionals); Instamina (disseny).

Don Distruf és una webserie de ficció situada en un hotel, un lloc on gent molt dispar conviu i es relaciona. Les històries passen en un cap de setmana, quan diferents hostes van arribant a l’hotel. Les diferents situacions porten als personatges a situacions còmiques i quotidianes.

Don Distruf consta de 5 capítols i 11 personatges que es creuen i on les seves dèries i debilitats generen un còctel d’humor i hilaritat contagiant i imperdible.NOSFERATU: EL ORIGEN

Presentació del teaser

“Coneix qui fou realment Nosferatu”

Any: 2014. Durada: 5’. Director: Robert Garcia. Productora: Tengo un Pasajero. Producció: Josema Rubio. Guió: Robert Garcia. Fotografia: Adrià Mayol. Maquillatge: Patricia Ontañon. Il∙luminació: Alberto Quiñones. So: Edgar Furnells. Muntatge: Félix Bueno, Robert Garcia. Música: David Pradas. Equips: Plandora Continguts. Intèrprets: Robert Garcia, Yasmin Taysir, Jaume Moya, Dídac Moya.

Any 1725. Max és un nen orfe de 12 anys que viu amb la seva àvia en un poble als Càrpats. Ella sempre el maltracta i un dia l’acaba tancant en un fossat sense donar-li cap mena de menjar, la qual cosa el porta a alimentar-se de la sang de les rates.VENKI

Projecció del teaser

Banda sonora en directe i lectura d’un fragment de la novel·la basada en la pel·lícula per part de la seva autora, Rosario Curiel.

Producció / Guió / Direcció: Miquel Abella. Intèrprets: José Mellinas, Marc Rocamora, Azahara Moyano.

Música en directe: Miquel Abella, guitarra. Abel Serra, guitarra. Marc Magri, piano i teclats. Javier Gabarrella, baix. Dario Fernández, bateria.

Thomas, un jove pintor, passeja a les nits buscant quelcom que alegri la seva monòtona vida. Quan es creua al seu camí la misteriosa Grace, ell creu haver arribat a la felicitat.

Back To Top