Skip to content

Llargmetratges 2014

Divendres 24 / 20 h / preu: 7 €

TOTS ELS CAMINS DE DÉU

Durada: 70’. Any: 2014. Directora: Gemma Ferraté. Productora: Niu d’Indi. Productor Executiu: Aritz Cirbian. Guió: Gemma Ferraté, Eduard Sola. Fotografia: Daniel Fernández Abelló. Muntatge: Ferran Banchs, Martí Roca. Música original: Maikmaier. So: Guillem G. Peeters, Marisol Nievas. Intèrprets: Marc Garcia Coté, Oriol Pla, Jan Cornet. Idioma original: Català.

Una evocació contemporània de Judes Iscariot que fuig de la seva pròpia culpabilitat després de trair el seu millor amic. S’endinsa en un bosc i, perdut en si mateix, coneix un misteriós jove.


Dissabte 25 / 19 h / preu: 7 €

EL HOMBRE DE LA OSCURIDAD

Durada: 84’. Any: 2014. Director: Toni Villazán. Productora: Zolen Films / Dilaina. Guió: Eva de Salas. Muntatge: Isaac Hermo. Música original: Javier Quilis, Samuel Martinez, Ignacio Nuñez. Efectes visuals: Judith Queralt. Intèrprets: Yolanda del Moral, Enzo Villazán, Carlos Noriega, Gloria Estéllez, Víctor Beltrán, Judith Gómez, Candela Cano, Pascal Boudou. Idioma original: Castellà.

Alicia és una jove psicòloga, mare de Samuel, un nen de 9 anys. S’acaba de divorciar i nota que Samuel està una mica intranquil. Alicia pensa que els trastorns del nen es deuen als canvis familiars, però els terrors nocturns que pateix Samuel són per algú o alguna cosa que el turmenta.


Diumenge 26/ 19 h / preu: 7 €
Posteriorment a la projecció s’obrirà un col·loqui amb el director i actors convidats.

ÀNIMA

Durada: 88’. Any: 2014. Director: Joan Frank Charansonnet. Ajudant de Direcció: Joel Mòritz. Productora: Laboratori d’Actors de Cinema. Ajudant de Producció: Robert Moreno. Guió: Joan Frank Charansonnet. Muntatge: Rubén Vilchez Aranda. Música original: Ricardo Boya. Maquillatge: Jessica Molano. Efectes Visuals: Judith Queralt. Repartiment: Montse Ribadellas, Alba López , Juna Charansonnet, Efren Casas, Dani Bernabé, Carlos Tubino. Idioma original: Català i Castellà

Ànima és una pel·lícula melodramàtica i amb un fort component social que narra els últims instants de la vida de l’Emilia. S’inspira lliurement en la tràgica mort de la indigent Mª Rosario Endrinal, cremada viva per un grup de tres joves el desembre del 2005 en un caixer automàtic de Barcelona. Durant els dies següents, la premsa del país va anar descobrint la vida de la víctima, que en el passat havia tingut una vida completament normal i havia treballat com a secretària d’importants empreses multinacionals. Una història personal d’èxits que va acabar en una llarga i trista agonia.

Back To Top