Skip to content

Inauguració de Som Cinema amb accent lleidatà

La Mostra de Cinema i Audiovisual Català presentarà el Making Of de la pel·lícula “Segon Origen” i projectarà el muntatge final de “Noa” en l’acte d’obertura

L’acte d’inauguració de la 5a edició de la Mostra de Cinema i Audiovisual Català tindrà lloc el dijous 23 d’octubre a les 20.30 h a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida i comptarà com a plats forts de la cerimònia amb la presentació del making of de l’esperada Segon Origen i el muntatge definitiu de la pel·lícula Noa.

Segon-Origen

Es projectaran per primera vegada a Lleida les primeres imatges del rodatge del film Segon Origen dirigit per Carles Porta. La pel·lícula és l’adaptació de l’obra de Manuel de Pedrolo Mecanoscrit del segon origen amb guió de Bigas Luna, Carles Porta, Carmen Chaves i Ross Jameson. Està protagonitzada per l’actriu anglesa Rachel Hurd-Wood i els joves Andrés Batista, Ibrahim Mané i Sergi López. La coproducció internacional trasllada l’espectador en clau de ciència-ficció a un món totalment destruït, on l’amor entre els dos únics supervivents serà l’origen d’una nova humanitat.

Noa

A continuació, Jordi Celma (director), David Besora (producció) i alguns dels actors seran els encarregats de presentar el muntatge final de Noa; comèdia romàntica que estrena post-producció àudio realitzada a Fanphone, empresa de gravacions i produccions artístiques amb seu a Lleida, i post-producció d’imatge amb petita variació en les escenes i millora en la qualitat.

Som Cinema va nàixer com a plataforma dedicada a la promoció del nou talent cinematogràfic i audiovisual català. Després d’un parèntesi de quatre anys, aquesta mostra reprèn la celebració de la cinquena edició, des del convenciment que ara més que mai, cal perseverar en el foment i divulgació de la creativitat dels joves artistes i creadors joves de casa nostra.

Una selecció d’aquests treballs es podran veure del 23 al 26 d’octubre a Lleida, a l’espai Funàtic.

Back To Top