Skip to content

El minicurt “Herència Tèrbola” guanya el Premi “Llums, Càmera, Acció!”

El minicurt "Herència Tèrbola" guanya el Premi “Llums, Càmera, Acció!”

Anna Ibáñez Sert, alumna de 3r curs del grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida, ha estat la guanyadora del Premi UdL-Ibercaja “Llums, Càmera, Acció!”

El projecte guanyador, que du per títol “Herència tèrbola”, realitzat per Anna Ibáñez Sert, alumna de 3r curs del grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida és una comèdia dramàtica que ha destacat per la seva originalitat i per la possibilitat de realització a curt termini.

Aquest premi, que enguany és la primera edició, va adreçat als estudiants universitaris d’audiovisuals de tota Catalunya. Consisteix en la presentació d’un projecte original, el storyline, el qual, el guanyador, rep 400 € en metàl·lic i 1.500 € destinats al Magical per finançar la producció. El projecte guanyador es rodarà durant aquest estiu i es presentarà a l’octubre en la 5a edició de la Mostra de Cinema Català, Som Cinema.

El jurat format per Pep Oriol, productor i professor d’Anàlisi i Producció d’Imatge de la titulació de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la UdL, Antonio Boneu, director de Desenvolupament de Formats per a Televisió i director creatiu de publicitat i per Josep Maria Cazares artista gràfic i productor de la Mostra Som Cinema han valorat els 29 treballs de temàtica lliure que s’han presentat

Back To Top