Skip to content

Acords de Som Cinema amb el Premis Llanterna Digital i Llum, Càmera, Acció!

Gràcies als acords establerts entre Som Cinema i els Premis Llanterna Digital, que en la seva 8a edició organitza la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida i els Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, els curts guanyadors en els diferents apartats seran projectats durant la celebració de la 5a edició del Som Cinema.

Els premis Llanterna Digital acullen realitzacions de format curtmetratge dividit en 3 categories: Centres d’Educació Primària i Secundària, Membres de la Comunitat Universitària i Oberta, dividida en treballs fins a 3 minuts i fins a 15 minuts. Els Projectes es poden presentar en català, occità, castellà, francès o anglès. L’acte de lliurament dels Premis Llanterna Digital 2014 es farà el 12 de juny, a les 19.30 h, al Castell del Rei (Turó de la Seu Vella) de Lleida.

Som Cinema també acollirà l’estrena del projecte guanyador de la 1a edició del Premi Llum, Càmera, Acció! que patrocina el Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la Universitat de Lleida i Ibercaja, el qual, tindrà la seva producció i postproducció al Centre Audiovisual Magical Media.

Aquest premi està adreçat a joves creadors procedents de la comunitat universitària i centres educatius d’art i producció audiovisual de tot Catalunya que tinguin entre 18 i 30 anys d’edat.

El lliurament del premi tindrà lloc el dimarts 10 de juny a la Universitat de Lleida.

Back To Top