Skip to content

Esther Gatnau

Esther Gatnau

Mollerussa (Pla d’Urgell)

Arquitecta tècnica. Forma part de l’equip de Revers Magazine, on realitza funcions de coordinació i organització. Col·labora amb l’empresa Vincles Accions Culturals SL en diferents activitats, projectes culturals i de gestió.

La inspiració de Van Gogh

Barcelona, Catalunya / 75’ / 2009 / francès (subt. al català)

Director: Daniel Ferrer
Producció executiva: Daniel Ferrer
Guió: Daniel Ferrer
Direcció de fotografia: Jordi Cerdà
Música: Tomás Peire

VmDocs.com

Una reflexió entre les similituds i coincidències de dues societats (la de finals del segle XIX i l’actual) separades pel temps, però unides per la necessitat de trobar una sortida a tanta incomprensió artística i social.

Atroz

Catalunya / Mèxic / 83’ / 2010 / castellà

Producció executiva: Jessica Lattuada i David Sanz
Silencio Rodamos SL (Cat.) / Nabufilms (Mèx.)

El 4 d’abril de 2010, la família Quintanilla Atauri va ser trobada morta a la seua casa de camp de Sitges. La policia va reportar l’existència de 37 hores d’evidència gravades. Atroz mostra les imatges reals d’aquesta evidència.

L’abril de 2010, els productors van tenir l’oportunitat de crear una pel·lícula a partir de l’evidència del famós cas Quintanilla, amb més de 30 hores de material gravat. Els productors van aconseguir els drets d’aquest material al convèncer el pare dels nens assassinats que ometrien les imatges que degradessin la memòria de la seva família.

Autostop al fons de la nit

Mallorca, Balears / 52’ / 2010 / català

Director: Miquel Àngel Raió
Producció executiva: Miquel Àngel Raió
Guió: Miquel Àngel Raió
Direcció de fotografia: Javier Rapallo i Miquel Àngel Raió
Música: Pere Martorell, Bach, Xostakóvitx i Mompou

El retrat d’un personatge una mica marcià, Pedrito de Campanet, jove mallorquí de 22 anys, amb una infància difícil i que, rebutjat per tothom, ha aconseguit amb esforç convertir-se en el que sempre va voler ser: un cantautor. Això sí, de cançons que semblen un encreuament entre Albert Pla i Jarabe de Palo. I toca on i quan vol. La història d’una superació i d’un personatge peculiar.

Anton Not

Anton Not

Torregrossa (Pla d’Urgell)

Llicenciat en Filologia Hispànica, exerceix com a professor i és redactor a la secció de Cultura del diari La Mañana. A més, ha estat col·laborador fix a Revers Magazine i actualment ho és a La Bultra,on aporta els seus coneixements i crítiques sobre cinema, literatura i altres disciplines del món cultural.

Chat noir

Direcció: Daniel Fibla Amselem. Direcció novella: No. Productora: Polar Star Films / Gabiwan Productions.Productor executiu: Carles Brugueras. Guió: Daniel Fibla Amselem. Direcció artística: Daniel Fibla Amselem. Direcció de fotografia: Bet Rourich. Perruqueria i maquillatge: Núria Isern. Muntatge: Judith Miralles. Música original: Celestí Vall / Víctor Reyes. Mesclador de so: Paco López. Actors: Eduard Buch, Bruto Pomeroy. Versió original: Català. Localitzacions: Mas de Conill (Peníscola), Corbera d’Ebre, Barcelona i Benicarló. Durada: 12’.

Basat en el relat curt One of the missing de l’escriptor nordamericà Ambrose Bierce. França, desembre de 1916. La batalla de Verdun arriba a la fi. Després d’un any de lluita a les trinxeres, l’exèrcit francès ha aconseguit que Alemanya es replegui cap al nord. Esbrinar si la seva retirada és definitiva és missió de pocs soldats. Conèixer el seu destí dependrà de la simple presència d’un gat negre. Una reflexió sobre l’absurd de la guerra.

Pep Guasch

Pep Guasch

El Palau d’Anglesola (pla d’Urgell)

Treballador social i gestor cultural, fundador de l’empresa Vincles Accions Culturals SL i co-director de Revers Magazine. Ha participat en diferents produccions culturals amb l’empresa Vincles o com a freelance amb A Portada Comunicació SL. Actualment és el secretari tècnic de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ).

Ángeles sin cielo

Barcelona, Catalunya / 10’ / 2009 / català

Director: Víctor Cuadrado
Producció executiva: Arturo Méndiz
Guió: Víctor Cuadrado
Direcció de fotografia: Marc Zambach
Música original: Xavier Capellas
Repartiment: Boris Cucalón, Biel Montoro, Andrés Herrera

Bastian Films

La nit de Sant Llorenç, els nens Manuel i Lucas s’endinsen al bosc per veure la pluja d’estrelles. Però en veure una llum a la llunyania, un d’ells canviarà d’idea i anirà a la recerca de la Santa Compaña.

Die Archives von C.G. Jung / Els arxius de Jung

Direcció: Gemma Ventura. Direcció novella: No. Productora: Yakima Films. Productor executiu: Miguel Puertas. Guió: Gemma Ventura. Direcció artística: Isaac P. Racine. Direcció de fotografia: Carlos Catalán. Perruqueria i maquillatge: Elisa Alonso, Cristina Gutiérrez. Muntatge: Adrián de la Cruz. Música original: Mat Davidson. Cap de so directe: Jordi Juncadella. Dissenyador: Gernot Fuhrmann. Mesclador de so: Gernot Fuhrmann. Actors: Maria Pau Pigem, Lydia Zimmermann, Miquel Folch, Yves Zimmermann. Versió original: Alemany. Localitzacions: Barcelona, Montseny, Garraf, Delta de l’Ebre. Durada: 16’

Una dona explica la increïble història dels seus pares a un periodista que està investigant les tràgiques conseqüències de les pràctiques que C.G. Jung va realitzar entorn la hipnosi regressiva.

Rumbo a peor

Catalunya / 12’ / 2009 / castellà

Director: Àlex Brendemühl
Producció executiva: Txell Sabartés
Guió: Àlex Brendemühl
Direcció de fotografia: Albert Brasó
Muntatge: Frank Gutiérrez
Repartiment: Alfonso Bayard, Toni González, Laura Vallinoto

Voodoo Productions

Dos homes vestits de futbolistes deambulen per la natura. Perduts, es troben una dona a la carretera. Aclaparats per la seva bellesa, li insisteixen que se’n vagi amb ells.

Back To Top