Skip to content

Catalònia, terra de tots. Les tres bessones a la Catalunya real

Les tres bessones

Catalunya / 31’ / 2009 / català

Direcció i realització: Sílvia Quer. Direcció artística: Roser Capdevila. Edició de guió: Eulàlia Cirera. Guió: Josep Penya. Música: Pep Lladó

És un audiovisual adreçat especialment als nens i nenes que viuen a Catalunya, tant als vellestants com als nouvinguts, i també en segona instància als pares i mares residents a Catalunya que vulguin saber, en clau infantil i amb un argument de ficció, per què Catalunya ha estat històricament, encara és i segurament seguirà essent terra de destí, d’acollida, per a moltes persones, famílies i nens d’arreu del món.

Les Tres Bessones, les protagonistes creades en paper per Roser Capdevila i portades a la pantalla per Cromosoma i Televisió de Catalunya, TV3, són les que ens conduiran pels diferents indrets de Catalunya, explicant com és el país, com hem estat i som els catalans i les catalanes, quines són les nostres dèries, defectes i virtuts, i en definitiva quin és el nostre tarannà.

Es un audiovisual dirigido especialmente a los niños y niñas que viven en Catalunya, tanto a los autóctonos como a los recién llegados, y también en segunda instancia a los padres y madres residentes en Catalunya que quieran saber, en clave infantil y con un argumento de ficción, por qué Catalunya ha sido históricamente, todavía es y seguramente seguirá siendo tierra de destino, de acogida, para muchas personas, familias y niños de todo el mundo.

Las Tres Mellizas, las protagonistas creadas en papel por Roser Capdevila y llevadas a la pantalla por Cromosoma y Televisió de Catalunya, TV3, son las que nos conducirán por los diferentes lugares de Catalunya, explicando cómo es el país, cómo hemos sido y somos los catalanes y las catalanas, cuáles son nuestras manías, defectos y virtudes, y en definitiva cuál es nuestro talante.

Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya. Departament d’Acció Social i Ciutadania Secretaria per a la Immigració. Generalitat de Catalunya Departament d’Educació

Back To Top