Skip to content

Andalusia: animació

RH+ El vampiro de Sevilla

RH + EL vampiro de Sevilla

Andalusia / 80’ / 2007 / castellà
Director: Antonio Zurera. Producció: Ana de Pablo. Producción executiva: Ángel Izquierdo. Guió: Antonio Zurera. Música: Emilio Alquézar. Director d’animació: Javier Guijarro. Productora: M5 Audiovisual. Coproducció: Canal Sur TV

Després de treballar cinc-cents anys al servei dels comtes de Von Salchichen de Frankfurt, al senyor Manuel Malasangre y Jiménez de Clavijo i la seva peculiar família de vampirs se’ls presenta una oportunitat de tornar a Espanya. Però res no surt com s’esperaven i per accident la família queda dispersa, lluny encara del seu destí. El senyor Manuel acaba a Nova York, on ajuda un extraterrestre a salvar l’Estàtua de la Llibertat d’un ésser malvat i del Sindicat Americà de Vampirs.

Tras quinientos años trabajando al servicio de los condes de Von Salchichen de Frankfurt, a Don Manuel Malasangre y Jiménez de Clavijo y su peculiar familia de vampiros se les presenta una oportunidad de volver a España. Pero nada sale cómo esperaban y por accidente la familia queda dispersa, lejos aún de su destino. Don Manuel acaba en Nueva York, donde ayuda a un extraterrestre a salvar la Estatua de ladel Sindicato Americano de Vampiros.

mision-en-mocland

Misión en Mocland: una aventura superespacial

Andalusia / 80’ / 2008 / castellà

Director: Juan Manuel Suárez. Guió: Laura Gamero (idea: Juan Manuel Suárez i Enrique Fernández Guzmán). Música: José Enrique de la Vega. Fotografia: Kiko Pino. Productora: Forma Animada

El planeta Moc té dificultats. La seva essència vital, el límbar, desapareix i tots els micos habitants del planeta corren un greu perill. El terrible general Neflin ha robat la substància vital i ha aconseguit el poder. Decidida a tornar la vida a Mocland i restaurar la pau, la reina Pola ordena una expedició a la recerca de l’àloma, mineral generador de límbar. Lalo, Mina, Gobi i Lilium són els elegits per a aquesta missió, però trobaran finalment l’àloma o només es tractarà d’una llegenda?

El planeta Moc está en apuros. Su esencia vital, el límbar, desaparece y todos los micos habitantes del planeta corren un grave peligro. El terrible general Neflin ha robado la sustancia vital y se ha hecho con el poder. Decidida a devolver la vida a Mocland y restaurar la paz, la reina Pola ordena una expedición en busca del áloma, mineral generador de límbar. Lalo, Mina, Gobi y Lilium son los elegidos para esta misión, pero ¿encontrarán finalmente el áloma o se tratará sólo de una leyenda?

Back To Top