Skip to content

Catalònia, terra de tots. Les tres bessones a la Catalunya real

Les tres bessones

Catalunya / 31’ / 2009 / català

Direcció i realització: Sílvia Quer. Direcció artística: Roser Capdevila. Edició de guió: Eulàlia Cirera. Guió: Josep Penya. Música: Pep Lladó

És un audiovisual adreçat especialment als nens i nenes que viuen a Catalunya, tant als vellestants com als nouvinguts, i també en segona instància als pares i mares residents a Catalunya que vulguin saber, en clau infantil i amb un argument de ficció, per què Catalunya ha estat històricament, encara és i segurament seguirà essent terra de destí, d’acollida, per a moltes persones, famílies i nens d’arreu del món.

Les Tres Bessones, les protagonistes creades en paper per Roser Capdevila i portades a la pantalla per Cromosoma i Televisió de Catalunya, TV3, són les que ens conduiran pels diferents indrets de Catalunya, explicant com és el país, com hem estat i som els catalans i les catalanes, quines són les nostres dèries, defectes i virtuts, i en definitiva quin és el nostre tarannà.

Es un audiovisual dirigido especialmente a los niños y niñas que viven en Catalunya, tanto a los autóctonos como a los recién llegados, y también en segunda instancia a los padres y madres residentes en Catalunya que quieran saber, en clave infantil y con un argumento de ficción, por qué Catalunya ha sido históricamente, todavía es y seguramente seguirá siendo tierra de destino, de acogida, para muchas personas, familias y niños de todo el mundo.

Las Tres Mellizas, las protagonistas creadas en papel por Roser Capdevila y llevadas a la pantalla por Cromosoma y Televisió de Catalunya, TV3, son las que nos conducirán por los diferentes lugares de Catalunya, explicando cómo es el país, cómo hemos sido y somos los catalanes y las catalanas, cuáles son nuestras manías, defectos y virtudes, y en definitiva cuál es nuestro talante.

Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya. Departament d’Acció Social i Ciutadania Secretaria per a la Immigració. Generalitat de Catalunya Departament d’Educació

Andalusia: animació

RH+ El vampiro de Sevilla

RH + EL vampiro de Sevilla

Andalusia / 80’ / 2007 / castellà
Director: Antonio Zurera. Producció: Ana de Pablo. Producción executiva: Ángel Izquierdo. Guió: Antonio Zurera. Música: Emilio Alquézar. Director d’animació: Javier Guijarro. Productora: M5 Audiovisual. Coproducció: Canal Sur TV

Després de treballar cinc-cents anys al servei dels comtes de Von Salchichen de Frankfurt, al senyor Manuel Malasangre y Jiménez de Clavijo i la seva peculiar família de vampirs se’ls presenta una oportunitat de tornar a Espanya. Però res no surt com s’esperaven i per accident la família queda dispersa, lluny encara del seu destí. El senyor Manuel acaba a Nova York, on ajuda un extraterrestre a salvar l’Estàtua de la Llibertat d’un ésser malvat i del Sindicat Americà de Vampirs.

Tras quinientos años trabajando al servicio de los condes de Von Salchichen de Frankfurt, a Don Manuel Malasangre y Jiménez de Clavijo y su peculiar familia de vampiros se les presenta una oportunidad de volver a España. Pero nada sale cómo esperaban y por accidente la familia queda dispersa, lejos aún de su destino. Don Manuel acaba en Nueva York, donde ayuda a un extraterrestre a salvar la Estatua de ladel Sindicato Americano de Vampiros.

mision-en-mocland

Misión en Mocland: una aventura superespacial

Andalusia / 80’ / 2008 / castellà

Director: Juan Manuel Suárez. Guió: Laura Gamero (idea: Juan Manuel Suárez i Enrique Fernández Guzmán). Música: José Enrique de la Vega. Fotografia: Kiko Pino. Productora: Forma Animada

El planeta Moc té dificultats. La seva essència vital, el límbar, desapareix i tots els micos habitants del planeta corren un greu perill. El terrible general Neflin ha robat la substància vital i ha aconseguit el poder. Decidida a tornar la vida a Mocland i restaurar la pau, la reina Pola ordena una expedició a la recerca de l’àloma, mineral generador de límbar. Lalo, Mina, Gobi i Lilium són els elegits per a aquesta missió, però trobaran finalment l’àloma o només es tractarà d’una llegenda?

El planeta Moc está en apuros. Su esencia vital, el límbar, desaparece y todos los micos habitantes del planeta corren un grave peligro. El terrible general Neflin ha robado la sustancia vital y se ha hecho con el poder. Decidida a devolver la vida a Mocland y restaurar la paz, la reina Pola ordena una expedición en busca del áloma, mineral generador de límbar. Lalo, Mina, Gobi y Lilium son los elegidos para esta misión, pero ¿encontrarán finalmente el áloma o se tratará sólo de una leyenda?

Back To Top