Skip to content

Les 2 vides d’Andrés Rabadán

http://www.nanouk.tv

Catalunya / 84’ / 2008 / català

Director: Ventura Durall.
Producció executiva: Óscar Romagosa, Ventura Durall, Emilio Mencheta, Joaquim Solano, Luis Ángel Ramírez.
Guió: Ventura Durall, Enric Álvarez i Andrés Rabadán.
Direcció de fotografia: Mauro Herce.
Repartiment: Alex Brendemühl, Mar Ulldemolins, Andrés Herrera, Clara Segura, Cristina García, Emilio Mencheta

Nanouk Films
http://www.nanouk.tv

Es mereix tothom una segona oportunitat, independentment dels crims que hagi comès? Aquesta és la pregunta que planteja la pel·lícula, la història d’un pres turmentat pels seus crims aberrants. El film, de tall intimista, se submergeix en una recerca personal en què el protagonista descobrirà que ell mateix ha estat el seu pitjor enemic i que la seva única oportunitat de redempció es troba en l’amor.

¿Merece todo el mundo una segunda oportunidad, independientemente de los crímenes que haya cometido? Esta es la pregunta que plantea la película, la historia de un preso atormentado por sus crímenes aberrantes. El film, de corte intimista, se sumerge en una búsqueda personal donde el protagonista descubrirá que él mismo ha sido su peor enemigo y que su única oportunidad de redención se encuentra en el amor.

Ventura Durall

Ventura Durall

Llicenciat per l’ESCAC en l’especialitat de guió, també ha estudiat a San Antonio de los Baños i ha realitzat diversos seminaris amb prestigiosos documentalistes. Actualment supervisa i coordina els projectes de final de carrera de documental de l’ESCAC. Fundador de Nanouk Films, ha dirigit diversos documentals, entre els quals destaquen El perdó(produït per Nanouk Films en coproducció amb TVE i la participació de Canal+), Isla Negra, Illa Blanca (coproduït per Nanouk Films, TV3 i Televisió Nacional de Xile), Hablemos del documentalLa dama dels coloms (premi documental creatiu UAB i premi FAD). Acaba de realitzar el seu primer llargmetratge de ficció, Les 2 vides d’Andrés Rabadán.

Licenciado por el ESCAC en la especialidad de guión, ha estudiado también en San Antonio de los Baños y ha realizado varios seminarios con reputados documentalistas. Actualmente supervisa y coordina los proyectos de fin de carrera de documental del ESCAC. Fundador de Nanouk Films, ha dirigido varios documentales, entre los cuales destacan El perdó(producido por Nanouk Films en coproducción con TVE y la participación de Canal+), Isla Negra, Illa Blanca(coproducido por Nanouk Films, TV3 y Televisión Nacional de Chile), Hablemos del documentalLa dama dels coloms (premio documental creativo UAB y premio FAD). Acaba de realizar su primer largometraje de ficción, Las 2 vidas de Andrés Rabadán.

Deslliga’t

Deslliga't

Catalunya / 90’ / 2009 / català

Director: Jesús Font.
Producció executiva: Albert Sagalés, Marco Meere i José Luis Forteza.
Guió: Manel Bonany, Joan Mallarach i Eulàlia Carrillo.
Direcció de fotografia: Àlex Catalán.
Repartiment: Jaime Pujol, Antonio Garrido, Rosa Novell, Marta Calvó, María Almudéver, Sandra Cervera

Diagonal Televisió – Kálida Producciones – Malvarrosa Media
http://www.diagonaltv.es

Una comèdia d’embolics que gira entorn d’un estricte terapeuta, expert a donar consells per ser feliç, que es veu obligat a sortir de la seva closca i viure les passions més desenfrenades per mirar de recuperar la seva dona. Aquesta acabarà per abandonar-lo, i el que és més humiliant: el deixa per un altre home, i pitjor encara: l’altre és pacient seu…

Una comedia de enredo que gira en torno de un estricto terapeuta, experto en dar consejos para ser feliz, que se ve obligado a salir de su cascarón y vivir las pasiones más desenfrenadas para tratar derecuperar a su mujer. Ésta acabará por abandonarle, y el que es más humillante: lo deja por otro hombre, y peor aún: el otro es paciente suyo…

Jesús Font

Jesús Font

Als EUA estudia guió, interpretació i direcció a l’American Film Institute (1988-1989) i la Universitat de Califòrnia (1990-1991) de Los Angeles (UCLA). De tornada a Espanya, realitza la sèrie Vostè mateix, de TV3, seguida d’Historias de la puta mili, de Telecinco, el 1994. El telefilm La sucursal, per a TVC, d’un argument de creació pròpia, i per a Telecinco les sèries

Todos los hombres sois iguales, El comisarioAbogados. El 2002 dirigeix el telefilm Temps afegit i l’any següent produeix Mónica Carta mortal i dirigeix La vida aquíEl tránsfuga. El 2005, El año que trafiqué con mujeres, i produeix La Atlántida. Entre el 2005 i el 2008 dirigeix les sèries Siete días al desnudo i la comèdia 13 anys i un dia per a TVC. Ha dirigit els telefilms Buscando al hombre perfecto,Desátate.

En los EEUU estudia guión, interpretación y dirección en el American Film Institute (19881989) y la Universidad de California (1990-1991) de Los Ángeles (UCLA). Ya de vuelta a España, realiza la serie Vostè mateix, de TV3, seguida de Historias de la puta mili, de Telecinco, en 1994. El telefilme La sucursal, para TVC, de un argumento de creación propia, y para Telecinco las series

Todos los hombres sois iguales, El comisario,Abogados. En 2002 dirige el telefilme Temps afegit y al año siguiente produce MónicaCarta mortal y dirige La vida aquíEl tránsfuga. En 2005, El año que trafiqué con mujeres, y produce La Atlántida. Entre 2005 y 2008 dirige las series Siete días al desnudo y la comedia 13 anys i un dia para TVC. Ha dirigido los telefilmes Buscando al hombre perfecto, y Desátate.

Menjar per a gats

Menjar per a gats

Catalunya / 87’ / 2008 / català

Director: Carlos Pastor.
Producció executiva: Albert Sagalés, Carles Pastor i Paloma Mora.
Guió: Elena Piquer i Carmen Fernández Villalba.
Direcció de fotografia: Juan Carlos Lausín.
Repartiment: Roger Casamajó, Jordi Vilches, Álvaro Baguena, Cristina Plazas, Empar Ferrer, Cristina Perales, María Almudever, Jaime Pujol, Ángel Pavlovsky.

Diagonal Televisió – Gaia Audiovisuals – TV ON
http://www.diagonaltv.es

Dos amics inseparables s’enamoren de la mateixa noia. Una periodista ha d’elegir entre l’èxit professional o la maternitat. Una esposa i mare fidel arriba al límit amb les infidelitats del seu marit. Un home madur fa anys que oculta un secret de domini públic. Vides i realitats, somnis i il·lusions, que s’entrecreuen al voltant d’un supermercat de barri on una marca de menjar per a gats ofereix un viatge al Carib.

Dos amigos inseparables se enamoran de la misma chica. Una periodista ha de elegir entre el éxito profesional o la maternidad. Una fiel esposa y madre llega al límite con las infidelidades de su marido. Un hombre maduro lleva años ocultando un secreto a voces. Vidas y realidades, sueños e ilusiones, que se entrecruzan alrededor de un supermercado de barrio donde una marca de comida para gatos ofrece un viaje al Caribe.

Carlos Pastor Moreno

Carlos Pastor Moreno

Director i guionista, comença la carrera fent espots publicitaris, programes per a televisió, vídeos de creació i documentals. Fa el salt a la gran pantalla amb pel·lícules com Una piraña en el bidéA ras de suelo. També dirigeix les TV movies Campos de fresasLatidos i la seva última creació, Comida para gatos, guardonada, entre d’altres, amb el premi a la millor TV movie en la 29a edició de la Mostra de València 2008 i al millor director i a la millor pel·lícula en l’XI Festival Internacional Premis Tirant 2009.

Director y guionista, comienza su carrera realizando spots publicitarios, programas para televisión, vídeos de creación y documentales. Da su salto a la gran pantalla con películas como Una piraña en el bidéA ras de suelo. También dirige las TV movieCampos de fresasLatidos y su última creación, Comida para gatos, galardonada, entre otros, con el premio a la mejor TV movie en la 29ª edición de la Mostra de València 2008 y al mejor director y a la mejor película en el XI Festival Internacional Premis Tirant 2009.

Bullying

Bullying

Catalunya / 97’ / 2008 / català

Director: Josecho San Mateo.
Producció executiva: J.A. Pérez Giner i J.L. García Arrojo.
Guió: Àngel G. Roldan i Piti Español.
Direcció de fotografia: Núria Roldos
Repartiment: Albert Carbó, Laura Conejero, Carlos Fuentes, Joan Carles Suau

Els Quatre Gats Audiovisuals SL – Plot Films
http://www.bullying.cat

Jordi, de 15 anys, es trasllada amb la seva mare (Júlia) a Barcelona. Ambdós intenten oblidar la mort del pare de Jordi. Al nou institut de Barcelona, Nacho (17 anys) transforma la seva vida en un infern. Només es comunica amb Ana, també víctima de persecució, per qui té un afecte especial, i amb un expolicia (Bruno) de vida destrossada. Ana està a punt de perdre la vida com a conseqüència de la persecució a què és sotmesa. Davant d’aquesta greu situació, Jordi reacciona de forma imprevisible. Bruno mirarà d’ajudar-lo.

Jordi, de 15 años, se traslada con su madre (Júlia) a Barcelona. Ambos intentan olvidar la muerte del padre de Jordi. En el nuevo instituto de Barcelona, Nacho (17 años) transforma su vida en un infierno. Sólo se comunica con Ana, víctima también de acoso, por quien tiene un afecto especial, y con un ex policía (Bruno) de vida destrozada. Ana está a punto de perder la vida como consecuencia del acoso que sufre. Ante esta grave situación, Jordi reacciona de forma imprevisible. Bruno tratará de ayudarlo.

Josecho San Mateo

Josecho San Mateo

Ha estat tècnic de so a la sèrie Las Zarzuelas, dirigida per Juande Orduña, i ajudant de direccióamb Luis Lucía, P. Lazaga, M.Ozores, L. Klimowsky, A. Drove, R. Bodegas, J.L. Garci, J. Luis G. Sánchez, Gonzalo Suárez, E. Martín, J.A. Bardem, A. Eceiza, Cuerda, M. Camus, Pilar Miró, T. Canet, K. Izaguirre, A.Lertxundi, J. Rebollo, J. Ortueste, del Río, Juanma Bajo Ulloa, Borau, Eloy de la Iglesia,Angelino Fons, Antonio Mercero, Olea, Fernando Trueba, Luis García Berlanga y M.G. Aragón.També amb els directors italians Corbucci, Pontecorvo i Antonioni. Ha codirigit juntament amb JoséSacristán dues pel·lícules, Soldados de plomoCara de acelga, i ha col·laborat amb Pablo Carbonell en Atún y chocolate. Ha dirigit PercusiónPleno al 15Báilame el aguaDiario de una becariaLa semana que vieneAtasco en la Nacional.

Ha sido técnico de sonido en la serie Las Zarzuelas, dirigida porJuan de Orduña, y ayudante dedirección con Luis Lucía, P. La-zaga, M. Ozores, L. Klimowsky, A. Drove, R. Bodegas, J.L. Garci, J. Luis G. Sánchez, Gonzalo Suárez, E. Martín, J.A. Bardem, A. Eceiza, J.L. Cuerda, M. Camus, Pilar Miró, T. Canet, K. Izaguirre, A. Lertxundi, J. Rebollo, J. Ortueste, E. del Río, Juanma BajoUlloa, J.L. Borau, Eloy de la Iglesia, Angelino Fons, Antonio Mercero, P. Olea, Fernando Trueba, Luis García Berlanga y M.G.Aragón. También con los directores italianos Corbucci, Ponte-corvo y Antonioni. Ha codirigidojunto con José Sacristán dospelículas, Soldados de plomo yCara de acelga, y ha colaboradocon Pablo Carbonell en Atún ychocolate. Ha dirigido PercusiónPleno al 15Báilame el agua,Diario de una becariaLa semana que vieneAtasco en la Nacional.

Back To Top