Skip to content

Joaquim Bernat Monje

Joaquim Bernat

Llicenciat en Dret, professor jubilat i jurista. Son pare, Joaquim Bernat Gombáu, realitzà més de 100 pel·lícules en l’àmbit amateur. El seu nebot és el director Jaume Balagueró Bernat, realitzador d’Els sense nomDarknessFrágiles,RECREC 2. És autor del llibre Una història del cinema a Lleida.

Licenciado en Derecho, profesor jubilado y jurista. Su padre, Joaquim Bernat Gombáu, realizó más de 100 películas en el ámbito amateur. Su sobrino es el director Jaume Balagueró Bernat, realizador de Los sin nombreDarknessFrágiles,RECREC 2. Es autor del libro Una història del cinema a Lleida.

Pep Oriol i Canamasas

Pep Oriol

Professional de l’àmbit de la comunicació i els mitjans. Professor de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida, productor i realitzador de televisió, director teatral i consultor audiovisual. Estudia Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i grafisme a l’Escola Elisava de disseny. Des de l’any 1982 està vinculat a diversos aspectes de la producció audiovisual: vídeo, televisió, sonorització i doblatge, producció de programes, producció multimèdia interactiva… Director de diverses obres teatrals i productor d’esdeveniments institucionals.

Profesional del ámbito de la comunicación y los medios. Profesor de Comunicación Audiovisual de la Universidad de Lleida, productor y realizador de televisión, director teatral y consultor audiovisual. Estudia Ciencias de la Información en la Universidad Autónoma de Barcelona y grafismo en la Escuela Elisava de diseño. Desde el año 1982 está vinculado a diferentes aspectos de la producción audiovisual: vídeo, televisión, sonorización y doblaje, producción de programas, producción multimedia interactiva… Director de varias obras teatrales y productor de acontecimientos institucionales.

Àlex Culleré

Àlex Culleré

Llicenciat en Història. La seva vida professional està lligada al món cultural. Treballa a l’Ajuntament de Mollerussa, al departament de Cultura, on s’ocupa, entre d’altres, de la programació teatral del teatre L’Amistat. Persona amb experiència en els mecanismes actorals, ha estat membre del jurat del premi Ara Lleida Ara Titelles de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Licenciado en Historia. Su vida profesional está relacionada con el mundo cultural. Trabaja en el Ayuntamiento de Mollerussa, en el departamento de Cultura, donde se ocupa, entre otras actividades, de la programación teatral del teatro L’Amistat. Persona con experiencia en los mecanismos actora-les, ha sido miembro del jurado del premio Ara Lleida Ara Titelles de la Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Oriol Bosch i Bausà

Oriol Bosch i Bausà

Llicenciat en Història de l’Art i màster en Gestió Cultural per la Universitat de Lleida. Ha treballat en diversos projectes de recerca de recuperació de patrimoni cinematogràfic i catalogació filmogràfica i és autor de nombrosos estudis historiogràfics sobre el desenvolupament del fet cinematogràfic a les terres de Lleida. Membre fundador de Cine-Ull, el cineclub de la UdL, i coordinador de programació de la Filmoteca de Catalunya a Lleida des de 2003. Recentment ha comissariat l’exposició Lleida. Sessió contínua. Es coordinador d’exposicions i comunicació del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida.

Licenciado en Historia del Arte y máster en Gestión Cultural por la Universidad de Lleida. Ha trabajado en diversos proyectos de investigación de recuperación de patrimonio cinematográfico y catalogación filmográfica y es autor de numerosos estudios historiográficos sobre el desarrollo del hecho cinematográfico en las tierras de Lleida. Miembro fundador de Cine-Ull, el cine-club de la UdL, y coordinador de programación de la Filmoteca de Catalunya en Lleida desde 2003. Recientemente ha comisariado la exposición Lleida. Sessió contínua. Es coordinador de exposiciones y comunicación del Museo de Arte Jaume Morera de Lleida.

Back To Top