Skip to content

Esther Gatnau

Esther Gatnau

Mollerussa (Pla d’Urgell)

Arquitecta tècnica. Forma part de l’equip de Revers Magazine, on realitza funcions de coordinació i organització. Col·labora amb l’empresa Vincles Accions Culturals SL en diferents activitats, projectes culturals i de gestió.

Anton Not

Anton Not

Torregrossa (Pla d’Urgell)

Llicenciat en Filologia Hispànica, exerceix com a professor i és redactor a la secció de Cultura del diari La Mañana. A més, ha estat col·laborador fix a Revers Magazine i actualment ho és a La Bultra,on aporta els seus coneixements i crítiques sobre cinema, literatura i altres disciplines del món cultural.

Pep Guasch

Pep Guasch

El Palau d’Anglesola (pla d’Urgell)

Treballador social i gestor cultural, fundador de l’empresa Vincles Accions Culturals SL i co-director de Revers Magazine. Ha participat en diferents produccions culturals amb l’empresa Vincles o com a freelance amb A Portada Comunicació SL. Actualment és el secretari tècnic de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ).

Miquel Ardèvol

Miquel Ardèvol (foto miquel catalan films)

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)

Autònom en el sector audiovisual, treballa en diferents programes de televisió i realitza les seves pròpies produccions, associat sota el nom de Record. Ha codirigit i organitzat les cinc edicions del CCO Concurs de Curtmetratges i Animació del Baix Llobregat.

Marga Prades

Marga Prades

Mollerussa (Pla d’Urgell)

Treballa com a freelance dins del disseny gràfic des de l’any 1992. Membre de l’equip de Revers, és la responsable del disseny i la maquetació del magazín, entre altres projectes creatius. Ha estat presidenta de l’Associació de Comerciants de Mollerussa.

Llorenç Bonet

El Poal (Pla d’Urgell)

Fundador de l’empresa Vincles Accions Culturals SL i codirector de Revers Magazine. Actualment col·labora als espais d’opinió del suplement del Pla d’Urgell del diari La Mañana, al portal d’Internet de Platònic.cat i a la revista local El Portell de les Dotze.

.

Eugenia Soria

Eugenia Soria

Buenos Aires (Argentina)

Arquitecta per la Universitat de Palermo de Buenos Aires. Ha treballat com a arquitecta i fou membre de l’equip directiu de la revista d’arquitectura Summa+ (Argentina) i coordinadora editorial de la revista Barzón (Argentina). Fou docent a la càtedra d’Història de l’Arquitectura de la Universitat de Palermo. A Catalunya, ha estat col·laboradora de Revers Magazine i actualment forma part de l’equip de l’editorial Paidós.

Back To Top