Skip to content

La Ruta dels Annapurna amb BTT

La Ruta dels Annapurna amb BTT

Lleida, Catalunya / 27’ / 2008-2009 / català

Directors: Xavier Arnalot, Albert Escuer i Jordi Varela
Producció executiva: Lo Traster
Guió: Lo Traster
Direcció de fotografia: Jordi Varela

La Ruta dels Annapurna amb BTT explica en primera persona les vivències de quatre lleidatans amants de la muntanya i de la bicicleta en el seu viatge pel Nepal. Ells mateixos, a mesura que avança el viatge, van gravant la seva aventura i ens narren els problemes que es van trobant, el tracte amb la gent de la zona i el descobriment d’una cultura tan diferent com allunyada dels estàndards occidentals. Malgrat els problemes físics d’alguns dels membres de l’expedició durant la ruta, finalment aconsegueixen l’objectiu.

La Ruta dels Annapurna amb BTT explica en primera persona las vivencias de cuatro leridanos amantes de la montaña y de la bicicleta en su viaje por Nepal. Son ellos mismos quienes, a medida que avanza el viaje, van grabando su aventura y nos narran los problemas que se van encontrando, el trato con la gente de la zona y el descubrimiento de una cultura tan diferente como alejada de los estándares occidentales. A pesar de los problemas físicos de algunos de los miembros de la expedición durante la ruta, finalmente consiguen el objetivo.

Jordi Varela Ciudad

Jordi Varela Ciudad

Lleida, 1973. Forma part de Lo Traster. Lo Traster és un estudi de creació audiovisual i multimèdia que neix el setembre de 2007 a Lleida i es dedica a la producció de vídeo i a la comunicació. Entre les seves tasques documentals destaca la producció del vídeo del 25è aniversari de l’INEFC de Lleida, en què Lo Traster es va encarregar de la realització. Dins del sector televisiu produeix els programes La cuina de… per a Comunicàlia i Zona & Esports per a La Manyana Televisió. També treballa amb la Secretaria General de l’Esport, el Departament de Treball, la Fira de Lleida, la Federació Catalana de Tennis i la Federació Lleidatana de Bàsquet, entre d’altres. En l’àmbit artístic s’ha encarregat del making offde l’últim disc del grup Lexu’s i ha gravat concerts i espectacles de diferents grups i companyies.

Lleida, 1973. Forma parte de Lo Traster. Lo Traster es un estudio de creación audiovisual y multimedia que nace en septiembre de 2007 en Lleida y se dedica a la producción de vídeo y a la comunicación. Entre sus tareas documentales destaca la producción del vídeo del 25º aniversario del INEFC de Lleida, en el que Lo Traster se encargó de la realización. Dentro del sector televisivo produce los programas La cuina de… para Comunicàlia y Zona & Esports para La Manyana Televisió. También trabaja con la Secretaría General del Deporte, el Departamento de Trabajo, la Fira de Lleida, la Federació Catalana de Tennis y la Federació Lleidatana de Bàsquet, entre otros. En el ámbito artístico se ha encargado del making off del último disco del grupo Lexu’s y ha grabado conciertos y espectáculos de diferentes grupos y compañías.

Back To Top