Skip to content

De monstruos y faldas

De monstruos y faldas

Barcelona, Catalunya / 24’ / 2008 / castellà

Directora: Carolina Astudillo Muñoz
Producció executiva: Carmen Viveros
Guió: Carolina Astudillo i Gustavo Junqueira
Direcció de fotografia: Lleonard Escandell

Màster Documental Creatiu UAB

Libertad, Enriqueta, Maricarmen i Albert evoquen els anys en què les seves mares i la seva tia van estar a la presó de les Corts, una època tenyida d’innocència, desemparament i tristesa. Les seves històries infantils ens submergeixen en un món que té com a protagonistes els records, l’oblit i el pas del temps. En aquest moviment pendular entre el passat i el present, la memòria prolifera, es consumeix i s’esvaeix.

Libertad, Enriqueta, Maricarmen y Albert evocan los años en que sus madres y su tía estuvieron en la prisión de Les Corts, una época teñida de inocencia, desamparo y tristeza. Sus historias infantiles nos sumergen en un mundo que tiene como protagonistas los recuerdos, el olvido y el paso del tiempo. En este movimiento pendular entre el pasado y el presente, la memoria prolifera, se consume y se desvanece.

Carolina Astudillo Muñoz

Carolina Astudillo Muñoz

Va estudiar Periodisme a la Universitat de Santiago. Ha treballat en televisió i en diversos mitjans escrits i productores de Xile. Del seu treball com a actriu destaca l’actuació a l’obra El golpe de Roberto Parra i al curt Marti le fou. L’any 2005 participa al disc Tak de Le Popotam i el seu tema Juego lúgubre va tenir una bona acollida en alguns mitjans especialitzats i als circuits electrònics de Xile. Ha publicat en les antologies de contes Diversos y estiladosTenemos pantalones, ambdós d’Editorial Asterión. Diplomada en Cinema per la Universitat Catòlica de Xile, el 2007 cursa el Màster en Documental Creatiu a la UAB, que li produeix juntament amb Localia TV el documental De monstruos y faldas.

Estudió Periodismo en la Universidad de Santiago. Ha trabajado en televisión y en diversos medios escritos y productoras de Chile. De su trabajo como actriz destaca su actuación en la obra El golpe de Roberto Parra y en el corto Marti le fou. En el año 2005 participa en el disco Tak de Le Popotam y su tema Juego lúgubre tuvo una buena acogida en algunos medios especializados y en los circuitos electrónicos de Chile. Ha publicado en las antologías de cuentos Diversos y estiladosTenemos pantalones, ambos de Editorial Asterión. Diplomada en Cine por la Universidad Católica de Chile, en 2007 cursa el Máster en Documental Creativo en la UAB, que le produce junto con Localia TV el documental De monstruos y faldas.

Back To Top