Secció Oficial Curtmetratges 2008
CABARET KADNE
Marc Riba i Anna Solanas. 2008, 5’
L’Otto i la Lola, dos artistes de cabaret, omplen les seves vides amb la seva passió: actuar.
EL VUELO DE MARIO
Victor Correas i Joan Enric Barceló. 2008, 4’
Mario es troba a l’abisme i ha de prendre una decisió. Té la família al costat per ajudar-lo.
EXTRAVÍO
Pep Oriol. 2007,21’
Extravío és una reflexió al voltant de l’existència, prenent com a paràmetre conductor la manera que té el tango de veure-la i descriure-la.
FI
Antoni Casals Roma. 2007, 13’
Un diumenge de primavera de 2005, la ciutat de Perpinyà viu una sèrie d’esdeveniments. La Mariana i el Djamel els viuen de manera particular.
NITBUS
Juanjo Giménez. 2007, 9’
Nitbus és el servei d’autobusos de la ciutat de Barcelona. S’hi poden veure un ampli ventall de personatges i situacions, amb la nit com a denominador comú.
PANTOMIMA
Héctor Suñol Bert. 2008, 20’
Tiko, un mim de 30 anys, està disposat a descobrir quina és la seva ubicació dins d’aquest complex trencaclosques que és la vida. Mitjançant les seves actuacions vol desemmascarar la paròdia que vivim en el món present.
QUÉDATE
Alicia Ortiz de Cevallos. 2008, 26’
El Manuel acaba de perdre el seu fill Daniel, de 8 anys, en un esborronador accident de trànsit. El record més dolorós que esclavitza el Manuel és la cuina especial de casa seva, que està decorada com el lloc que el Daniel sempre havia desitjat conèixer: el desert de l’Àfrica.
SAVE THE WORLD
David Casals-Roma. 2007, 11’
Un dia, en Richard decideix abandonar-ho tot i dedicar-se a una tasca més compromesa: salvar el món, tot i que d’una manera molt particular.
SPEIRA
Jesús Llungueras. 2008, 14’
Un grup de persones es desmaien aclaparades per unes visions. Quan es desperten comencen una llarga marxa cap a una destinació incerta.
THE WEREPIG
Sam. 2008, 17’
Que el menjar porqueria i el fast food no són bons per a la salut, a Espanya, ho saben fins i tot els nens, però els nostres protagonistes, dos turistes ianquis, estan a punt de descobrir-ho. L’experiència serà tan satisfactòria que la nostra gastronomia formarà part, per sempre, de les seves vides, i viceversa.