Skip to content

El Palmarès de Som Cinema 2008

Premi Mollerussa al Millor Llargmetratge SomCinema 2008

Dotat amb 6.000 €, és per Plou a Barcelona, de Carles Torrens, pel conjunt total de la pel·lícula, ja que essent una petita història, sempre es manté el ritme i la implicació en ella; per la bona interpretació, equilibri i crescendo dels tres actors: per l’arriscat joc de la càmera donada la dificultat de rodar en interiors reduïts i per l’excel·lent muntatge final.

plou-a-barcelona-premis-2008

Premi Mollerussa al Millor Documental SomCinema 2008

Dotat amb 2.500 €, és per Mirades desvelades, d’Alba Satorra, atès els seus valors socials en defensa de la llibertat de la dona en els països on està reprimida, així com pels valors fílmics amb que aquelles experiències personals estan relatades.

Premi Mollerussa al Millor Documental en llengua catalana SomCinema 2008

Dotat amb 500 €, és per Tàrrega 1939, Any Zero, de Gerard Corbella, pel seu rigor històric i la varietat de veus que apareixen en el documental.

Així mateix, el Jurat fa una Menció Especial pel documental Els ponts de Mostar, de Jordi Aliberas, donat el rigorós treball col·lectiu.

mostar-premi-2008

Premi Mollerussa al Millor Curtmetratge SomCinema 2008

Dotat amb 2.000 €, és per Save de World (Salvar el món), de David Casals-Roma, pel missatge que transmet, la seva excel·lent producció, guió i interpretació.

Premi Mollerussa al Millor Curtmetratge en llengua catalana SomCinema 2008

Dotat amb 500 €, és per Nit Bus, de Juanjo Jiménez, per la seva original idea, l’excel·lent ritme i el bon tracte de la història de principi a fi.

nit-bus-premi-2008

Back To Top