Skip to content

Jurat Llargmetratges 2008

IMMA IBÁÑEZIMMA IBÁÑEZ (Barcelona, 1966)

Formada en imatge, so, realització i producció, Inma Ibáñez és una professional de llarga trajectòria en l’àmbit de la producció audiovisual. Ha desenvolupat la seva tasca en cinema i publicitat per a empreses com Lola Films, In Vitro Films o Ovideo treballant en llargs com El amante bilingüe, de Vicente Aranda; Huevos de oro, de Bigas Luna; El embrujo de Shangai, de Fernando Trueba, o Perdita Durango, de Álex de la Iglesia. El 2003 funda, amb altres socis, la productora Gipsy Films. Desenvolupa, també, tasques de producció musical i management per a artistes com Lídia Pujol i Alfons Vilallonga.


JULIO WALLOVITS JULIO WALLOVITS (Buenos Aires, 1970)

És un dels professionals més destacats de la publicitat europea. Ha estat director creatiu d’agències com Bates Worldwide, Wieden & Kennedy Amsterdam o El Sindicato España i ha treballat en campanyes de comunicació per a Nike, Coca Cola, Vodafone, Microsoft, Telefónica o BMW, entre moltes d’altres. En l’actualitat és soci fundador i director general de La Doma. El 1996, en paral·lel amb la seva carrera publicitària, inicia una tímida aventura cinematogràfica que el duu a coescriure i codirigir, el 2001, la pel·lícula Smoking room (Goya a la millor direcció novell). El 2005 va rodar el seu primer llarg en solitari, La silla (premi especial del jurat del Festival d’Annecy).


AINA DE COS AINA DE COS (Palma de Mallorca, 1975)

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona, la seva carrera d’actriu es desenvolupa en produccions per a teatre, cinema i televisió. En l’àmbit del cinema, el 2006 va protagonitzar el llargmetratge Yo, produït per Fausto Produccions i dirigit per Rafa Cortés. També és coneguda per les seves intervencions en produccions televisives com Plats bruts, El cor de la ciutat o Laberint de passions.


RAFA LLUCHRAFA LLUCH (Barcelona, 1965)

Format professionalment a Barcelona, el 1995 inicia la seva activitat professional com a director de fotografia en publicitat, videoclips musicals i cinema. Entre altres treballs, destaquen Jugar a matar, amb Isidro Ortiz (2005); El asesino del parking, amb Isidro Ortiz (2006); Animals ferits, amb Ventura Pons (2007); El pallasso i el führer, amb Eduard Cortés, i Paraíso travel, amb Saimon Brand (2007).

Back To Top