Skip to content

Jurat Curtmetratges 2008

El jurat jove, coordinat per la revista cultural Revers Magazine de Mollerussa, designarà els premis de la secció oficial de curtmetratge. Aquests són els seus membres:

MARGA PRADES MARGA PRADES (Mollerussa)

Treballa com a freelance en l’àmbit del disseny gràfic des de l’any 1992. Actualment és membre de l’equip de Revers i és la responsable del disseny i la maquetació del magazín, entre altres projectes creatius. Ha estat presidenta de l’Associació de Comerciants de Mollerussa.


LLORENÇ BONETLLORENÇ BONET (El Poal)

Fundador de Vincles Accions Culturals SL i codirector de Revers Magazine. Realitza diferents activitats de producció cultural dins l’empresa, com el MEM o Revers TV. És el creador del festival Sona el Poal Projeccions Festival i col·labora amb Record i Petroblanc en projectes audiovisuals. A més, és programador musical en diferents locals d’oci i discjòquei.


MIQUEL ARDÈVOLMIQUEL ARDÈVOL (Sant Just Desvern)

Autònom en el sector audiovisual, treballa en diferents programes de televisió i realitza les seves pròpies produccions, associat sota el nom de Record. Ha codirigit i organitzat les cinc edicions del Concurs de Curtmetratges i Animació del Baix Llobregat.


ANNA URDÁNIZANNA URDÁNIZ (Lleida)

Gestora cultural i comissària d’art free lance. Llicenciada i DEA en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona. Ha treballat, des de 2002, en projectes relacionats amb la creació i l’art emergent, entre aquests, la programació de la Sala Municipal Mercat del Pla de Lleida (2002-06) o el cicle Interferències’05 per a l’Ajuntament de Terrassa. Actualment, coorganitza la mostra d’art Extra_barri a Lleida i col·labora com a assessora amb la Xarxa Nacional d’Art Jove.


ESTHER GATNAUESTHER GATNAU (Mollerussa)

Arquitecta tècnica i dissenyadora d’interiors. Forma part de l’equip de Revers Magazine, és la coordinadora de la revista. Porta a terme diferents activitats en projectes de producció cultural per a l’empresa Vincles Accions Culturals SL. Coordina el festival de música Mollerussa Elèctric Motel.


ALBERT SELLESALBERT SELLES (Lleida)

Realitzador i director del programa cultural Catarsi de Lleida Televisió. Realitzador del departament d’Autopromos de La Sexta. Cofundador i responsable de realització de la productora DigitMedia SL. Director del curtmetratge La colección i postproductor del curtmetratge A soles. Guanyador d’un premi MAC’08 al millor projecte seriat.


PEP GUASCHPEP GUASCH (El Palau d’Anglesola)

Treballador social i gestor cultural, fundador de l’empresa Vincles Accions Culturals SL i codirector de Revers Magazine. Entre altres projectes de producció cultural dins Vincles o com a freelance dins A Portada Comunicació SL, destaca la direcció artística del festival de música Mollerussa Elèctric Motel.

Back To Top