Skip to content

Quiero lo eterno

Durada: 73’. Any: 2017. Director: Miguel Angel Blanca. Productores: BOOGALOO FILMS. Producció: Bernat Manzano, Miguel Ángel Blanca. Guió: M. A. Blanca, Cosmic d’Alessandro, Alberto Flores. Música Original: Blood Quartet, Tim Robertson. Fotografia: Jordi Díaz. Intèrprets: Mestre Toscau, Nina Mírez, Marisol Tozzi, Jvng Bautas, Vily Jan Tinta, Alberto Flores. Idioma Original: Castellà.

Uns quants nois i noies de classe mitjana, en aparença sense problemes econòmics o afectius, es comporten com si no hi hagués futur. Què els porta a fer el que fan? Per què passen el temps amb una llauna de cervesa a la mà i parlant de banalitats? I d’altra banda, qui som nosaltres per jutjar-los? Quiero lo eterno mostra aquests xavals vagant sense rumb per paisatges desolats i els contempla amb una fredor quirúrgica però també amb una curiositat excitada.


Miguel Ángel Blanca

Cineasta, guionista i músic especialitzat en les tragicomèdies d’amor surrealistes, les dobles vides i la foscor quotidiana. Les seves primeres obres, Your Lost Memories (2012) i Després de la generació feliç (2014), giren al voltant de la memòria a través del remix audiovisual del foundfootage. Li segueixen Un lloc on caure mort (2014), documental sobre com gestionar la família, les virtuts de la classe mitjana i la música punk i L’Estrangera (2015), híbrid entre documental i ciència-ficció que reflexiona sobre les invasions turístiques a la ciutat de Barcelona.

Back To Top