Skip to content

Puta y amada

Durada: 62’. Any: 2018. Director: Marc Ferrer. Productores: PRODUCCIONES INMUNDAS. Producció: Marc Ferrer. Guió: Marc Ferrer. Música Original: Adrià Arbona. Fotografia:Cristina Capote, Marc Ferrer. Intèrprets: Júlia Betrián, Zaida Carmona, Adrià Arbona, Marc Ferrer, Yurena, Nausica Bonnin. Idioma Original: Castellà, Català.

Tot i estar en una relació, la Zaida coneix en una festa a Luci, una mena de versió actualitzada de femme fatale que intenta seduir-la. La seva amiga Júlia, després d’assistir a la projecció d’una pel·lícula de Godard, del qual està obsessionada, coneix al projeccionista del cinema, del qual també s’obsessiona. L’amic d’elles, Marc, és un director de cinema en crisi creativa i sentimental, que constantment trenca i es reconcilia amb la seva parella, Adrià, compositor d’un grup de música pop.


Marc Ferrer

Graduat en Comunicació Audiovisual a la UPF (Barcelona), ha dirigit diversos curtmetratges, entre ells Els últims romàntics, que va passar pel Festival de Sitges. També ha realitzat els videoclips Sang a les sabates, Ópalo negre, Akelarre en el meu saló i GENER per al grup de música Papa Topo i La Pubblicità (Un mondo ideale) per a La Prohibida. El seu primer llargmetratge, Ens semblava important, va competir en la secció de nous talents del D’A Film Festival Barcelona 2016. La maleïda primavera, segon llargmetratge, es va projectar al Atlàntida Film Fest 2017, i es va poder veure també en el D’A Film Festival Barcelona, al São Paulo International Film Festival, o al Festival Cinespaña de Tolosa, entre d’altres. Puta y amada és el seu tercer llargmetratge

Back To Top