Skip to content

Framed

Durada: 80’. Any: 2017. Director: Marc Martínez Jordán. Productora: CREATURES OF THE DARK. Producció: Marc Carreté. Guió: Jaume Cuspinera, Marc Martínez. Música Original:Jordi Dalmau. Fotografia: Yuse Riera. Intèrprets: Àlex Maruny, Joe Manjón, Clàudia Pons, Enric Auquer, Júlia Molins, Daniel Horvath. Idioma Original: Castellà.

L’Àlex es reuneix amb els seus amics abans de marxar a treballar a l’estranger. Durant el transcurs de la vetllada, seran atacats per tres estranys individus, l’únic objectiu serà imposar retorçats jocs mortals als convidats mentre ho retransmeten en streaming, fent així de la tortura i la mort un espectacle viral.


Marc Martínez Jordán

Graduat per l’ESCAC el 2012 en l’especialitat de direcció. El seu projecte final de carrera Timothy (2013) va estar inclòs a la secció oficial del Festival de Sitges. Va acumular 36 premis i 200 seleccions nacionals i internacionals. El mateix any va co-dirigir Los inocentes, slasher adolescent produït per Escandalo films. Caradecavall, va guanyar dos premis al Sitges Film Festival (Brigadoon i cine365), i va acumular 60 premis i 250 seleccions nacionals i internacionals. Actualment presenta el seu primer llargmetratge, Framed, una pel·lícula de terror on es mesclen els components més clàssics del slasher amb l’addicció amb les noves tecnologies que viu actualment la societat.

Back To Top