Skip to content

Ana de dia

Durada: 105’. Any: 2018. Directora: Andrea Jaurrieta. Productora: ANDREA JAURRIETA PC/NO HAY BANDA/POMME HURLANTE FILMS. Producció: Andrea Jaurrieta, Iván Luis, Martín Samper. Guió: Andrea Jaurrieta. Música Original: Aurelio Edler-Copes. Fotografia: Juli Carné. Intèrprets: Ingrid Garcia Jonsson, Mona Martínez, Álvaro Ogalla, Fernando Albizu, Mª José Alfonso, Irene Ruiz, Iñaki Ardanaz. Idioma Original: Castellà.

L’Anna és una jove formal, educada en una família de classe mitjana tradicional. Està a punt d’acabar el seu doctorat en dret, entrar a formar part d’una empresa i casar-se, però no se sent realitzada. Un dia descobreix que una doble idèntica a ella ha ocupat el seu lloc, duent a terme totes les seves responsabilitats i obligacions.


Andrea Jaurrieta

Pamplona
Guionista, directora i productora

Màster en Direcció Cinematogràfica per l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC); Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid i titulada en Art Dramàtic pel Laboratori de William Layton.

Ana de dia és el seu primer llargmetratge com a directora a més de guionista i productora. Treball que compagina amb la seva tasca com a docent d’Història del Cinema a l’escola de teatre Laboratori William Layton i en Central de Cinema entre altres i com a professora de Fonaments del Disseny Audiovisual a l’Institut Europeu de Disseny (IED .

Prèviament com a directora ha dirigit set curtmetratges entre els quals destaquen Els anys diran (2013), seleccionat en nombrosos festivals nacionals i internacionals; S.E.D (2009), premi final de carrera a la Millor Direcció per la Universitat Complutense de Madrid, o, Algunes Aus Volen Soles (2016), guanyador del concurs Navarra Terra de Cinema i també mostrat en diversos festivals internacionals. Així mateix és autora de videoinstal·lacions que s’han exhibit en centres d’art i institucions culturals espanyoles i internacionals, entre aquestes últimes la Reial Acadèmia d’Espanya a Roma, on va gaudir d’una beca de creació durant el curs 2010-2011.

Back To Top